sofiaronnersjos.blogg.se

Heej! :) har skaffat en egen blogg nu eftersom Chillen skaffade en egen så blev det inte så mycket bloggning på våran så då skaffar jag också en egen! :) gå in på den och fortsätt läs där för nu är det på den jag kommer blogga! :D

www.sofiaronnersjos.blogg.se
www.sofiaronnersjos.blogg.se
www.sofiaronnersjos.blogg.se
www.sofiaronnersjos.blogg.se

PUSSAR //Soff♥



Dagens outfit

jeans - Gina Tricot
tröja - Gina Tricot
halsband - Glitter?


PUSSAR //Soff


träning

Heej! sitter här och dunkar musik men snart ska jag sätta mig med NO boken och plugga till provet -.- idag fick vi nytt schema så vi börjar kvart över 10 och slutar 1 så det blev väldigt kort dag idag! :D skönt! efter skolan var jag med Chillen och vi bakade jätte goda muffinsar med glasyr och lite trössel :) passade bra till alla <3-dag. sen åkte jag till träningen och då spelade vi match mot 98 killarna! haha behöver inte säga mer med det^^ aja, vi hörs! ;)
PUSSAR //Soff♥

sitter och mumsar på pepparkakor.^^


//Soff

söt alla hjärtans dag present jag fick av min lillasyster va!? :) <3

PUSSAR //soff♥


måndag

Heej! idag är det måndag igen men det är bara 2 veckor kvar till sportlovet! :D idag har vi typ bara so hela dagen och slutar kl.2 :) efter skolan vet jag faktiskt inte vad jag ska göra men det får jag se sen!^^ asså ute är det typ 15 minusgrader! ;O skitkallt! aja, nu orkar jag inte blogga mer men vi hörs ikväll efter träningen! ;)
ha en bra/kärleksfull dag!<3
PUSSAR //Soff♥

Glad alla♥dag

♥GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!

PUSSAR //Soff♥


vinst!

Flickor 96

Lag m v o f + - - p  
Bele Barkarby(B) 12 10 2 0
60
-
13
32  
Värmdö IF(B) 10 7 2 1
38
-
11
23  
Ekerö IK 10 5 3 2
28
-
15
18  
Hässelby SK(B) 10 5 2 3
27
-
19
17  
Nacka W IBK 11 4 0 7
18
-
31
12  
Offensiv Lidingö 11 2 3 6
19
-
44
9  
Djurö-Vindö IF 10 1 2 7
9
-
39
5  
Högalids IF 10 0 2 8
13
-
40
2  

nu ligger vi 3! :D
vi vann med 4-0!
jäkligt bra spelat tjejer!

PUSSAR //Soff♥

match!

nu drar jag på match i bollhallen mot Högalid! :D
nu vinner vi tjejer!<3
hörs senare ikväll! ;)

PUSSAR //Soff♥


inköp

det här köpte jag idag:

blommig tröja från Gina Tricot
fjärils-tröja från H&M

PUSSAR //Soff♥
 


shopping med bästavän

Heej! ídag har jag varit i stan med Chillen :) <3 köpte 2 tröjor och födelsedagspresent till pappa! igår var jag och Chillen på bio och såg på trassel! haha skit kul film^^
söööt!
sen sov jag ju hos Chillen och imorse tidigt åkte vi och shoppade :D <3
här kommer massa bilder från dagen! ;)











sötnos♥

PUSSAR //Soff♥

trassel

Heej! har precis gjort lite no eftersom vi har prov på onsdag och jag kan typ ingenting -.- idag på förmiddagen så har jag vart med familjen i bromma blocks och köpt slalom pjäxor till mig och lite andra saker :) om typ en halvtimme så ska jag åka in till stan med Chillens mamma och hennes syrra och så ska vi möta upp chillen som är på balett och så ska vi se på bio! :D jag och chillen ska se TRASSEL haha!^^  och så ska vi äta middag nånstans.<3 sen när vi kommer hem ska jag sova hos chillen och så ska vi ha det mys och se på melodifestivalen! ;) imorgon så ska jag shoppa med chillen och sen har vi match på kvällen så jag får se när jag hinner slänga in ett inlägg!<3
PUSSAR //Soff♥



så här ser jag ut just nu


snökaos

Heej! skolan blev såklart inte inställd idag -.- nu är det en riktig vinter igen och nu ska allt bara börja om och smälta och så.. det var ju påväg att bli vår! :P aja, sitter här och dunkar musik och laddar ner musik till mobilen. ikväll ska jag bara ta det lugnt hemma med familjen :) orkar inte blogga mer men vi hörs ikväll eller imorgon! ;)
Ha en bra kväll<3
PUSSAR //Soff♥

vill byta ut vinterskorna mot tygskor!

who's that chick


PUSSAR //Soff♥


lediga!? :O

är det sant? :O på grund av vädret så har typ alla bussar blivit inställda så ingen kommer j utyp till skolan och jag såg på facebook att det står att det typ inte är någon skola!? :O :D om det är sant så blir jag jäkligt glad haha^^

PUSSAR //Soff♥

nu

ska jag se på:

PUSSAR //Soff♥


igår: vår | idag: snöstorm

Heej! asså det är ju typ värsta snöstormen ute! ;O BLI VÅR! aja, har precis gjort lite NO men det var svårt för lilla mig så jag orkar inte göra mer^^ idag var det lång skola till 4 -.- efter skolan var jag bara hemma och åt lite mellis och bytte hem för vid kvart i 6 drog jag och hämta upp Jessie och så åkte vi och gymma! :D riktigt kul och jobbigt! nu ska jag typ träna lite på spanskan och sen sätta mig i soffan och kolla på mean girls! :) hörs senare ;)
PUSSAR //Soff♥

imorse.

romme!

Heej! orkade inte blogga igår kväll för jag var skit trött så jag somnade typ halv 10! iallafall, hade en skit bra dag igår med dom bästa i Romme! :D <3 det var jätte fint väder och vi hade jätte mysigt. buss resan dit och hem var  skit kul med massa godsaker och sånt! :) haha, har bara tagit en bild men Chillen har fotat skit mycket så jag kanske "lånar" några bilder från henne sen ;) men nu ska jag gå och fixa mig det sista innan skolan!
Ha det bra så hörs vi<3
PUSSAR //Soff♥

en liten bild på sötnosarna Joanna och Bell!

5.40 (tidsinställt)

Godmorgon! -.-
nu drar jag till skolan och
åker till Romme! :D
vet inte om jag kommer blogga
mer idag men vi hörs ikväll eller
imorgon!
ha en bra dag för det kommer jag ha!<3
PUSSAR //Soff♥


gilla!




PUSSAR //Soff♥


tjabbaah

är ensam hemma med syrran just nu :) ska snart typ börja packa lite inför imorgon när vi åker till romme! :D kommer bli sååå kul!^^ vart skola idag då men vi hade vikarie hela dagen :P jag och Chillen torkade ju så det blev inte så många lektioner för oss! ;) <3 efter skolan gick jag och Chillen till centrum och köpte massa onyttigheter till resan och sen gick vi hem till henne en stund innan jag gick och hämta Tilde :) imorgon fyller min lillesyrra år och jag kommer ju åka kl. 6 så kommer inte träffa henne på morgonen och sen kommer jag hem på kvällen så kommer inte hinna fira henne så mycket så idag ska pappa köpa hem kinamat så ska vi fira henne lite idag istället! :D mums, älska kinamat!^^ gud, undra hur mycket jag sagt i det här inlägget.. aja, ha det bra så ses vi! ;)
PUSSAR //Soff♥



LÅNGT INLÄGG!

hehe inte riktigt sån mat jag ska äta^^


tisdag

Gomorgon! :) drar till skolan om typ 20 min. idag ska jag och Chillen torka bord i matsalen typ hela dagen så vi kommer bara ha matte, lite livskunskap och sen typ en halvtimes engelska och sen så slutar vi! :D ganska nice dag! men vi hörs nån gång i eftermiddag eller ikväll ;)
Ha en bra dag!<3
PUSSAR //Soff♥
gammal^^

H&M conscious collection






vad tycker ni om H&Ms nya collektion som kommer ut i april? :)
jag tycker det är väldigt söta kläder och kommer nog vilja köpa några plagg!
längtar tills dom finns på hemsidan!
just nu finns dóm på:
http://www.hmconsciouscollection.com/

PUSSAR //Soff♥


veckan

just nu ser min vecka ut så här:

Måndag: varit idag!^^

Tisdag: gå i skolan till halv 2 och efter skolan ska jag gå och köpa lite saker till resan på onsdag och sen ska jag hämta lillesyrran på skolan och passa henne.

Onsdag: går upp typ 5 och vid 6 ska jag vara nere vid skolan och då drar vi till Romme hela dagen och åker skidor! :D kommer hem vid typ 8.

Torsdag: slutar 4, vet inte vad jag ska göra på eftermiddagen men kl. 6 ska jag gymma! :)

Fredag: skola till 4 och träning direkt efter. inget planerat på kvällen!

Lördag: typ gå på bio med Chillen? :S <3

Söndag: inget planerat, men shoppa på dagen? <3 sen på kvällen har vi match! :D glömde det..

PUSSAR //Soff♥


måndag

Heej! sitter här vid datorn och har det bra^^ idag har det vart en vanligt dag i skolan med bara mentorpass och SO som lektioner. efter skolan var jag med Chillen och vi åt lite mellis och såg på anna pihl! :) <3 sen stack vi till träningen och nu har jag ätit middag och duschat och sitter här! ;)¨
vi hörs!
PUSSAR //Soff♥

dagens outfit

jeans - Gina Tricot
blus/tröja - Gina Tricot
halsduk - Åhlens


PUSSAR //Soff♥


nu

SOLSIDAN!

PUSSAR //Soff♥


gina tricot

söt topp från Gina Tricot 199 kr

vilken färg gillar ni mest?

PUSSAR //Soff♥


nästan klar!

Heej! har typ suttit med SOn hela dagen (fast jag har nog glidit in lite på facebook och andra sidor också^^) och jag är nästan klar! :D juste, kom på att jag har 60 sidor som måste läsas i min sv bok -.- aja, har typ ingenting att skriva om så vi hörs när jag har det! ;)
PUSSAR //Soff♥

hold it against me


PUSSAR //Soff♥


ett måste

idag blir plugg hela dagen!
har en SO inlämning som ska
in imorgon och jag måste bli klar
idag! -.-
så vi hörs nån gång<3
PUSSAR //Soff♥


ellos.com







vill beställa allt!^^
PUSSAR //Soff♥


igår

Heej! förlåt för att jag inte bloggade nått igår men jag ska berätta vad jag gjorde! ;) var ju i skolan på dagen och Chillen var äntligen där! :D vi slutade typ kvart över 3 och då gick vi till träningen och vänta på att den skulle börja och det var en riktig flum träning kan jag säga!^^ sen efter träningen var jag med Chillen och vi åt middag och sen åkte vi och köpte chips, massa dipp och hyrde en film och hade det mys :) <3
den här filmen såg vi.
idag skulle jag egentligen gjort nått med Hanna men så blev det inte för min lillasyrra fyller år på onsdag så mamma, jag och Tilde ska åka till Vällingby och köpa presenter till henne och då måste såklart jag passa henne!
men vi hörs nån gång i eftermiddag när jag kommit hem ;)
Ha en bra lördag<3
PUSSAR //Soff♥

SVAR

okej nu har frågestunden hållt på i 3 dagar och jag har bara fått en fråga..
tycker ni ska bli bättre på att kommentera!^^
men nu ska jag svara på den frågan vi fick!

Anonym om frågestund:

har ni fått mens?



varför behöver du veta det? ;) 
men om du vill ha svar på det
så är svaret ja!

PUSSAR //Soff♥

bilder //Soff♥

Ha det bra i himlen morfar!♥




min sötnos!♥


begravning.

Heej! nu är jag hemma och har ätit middag och duschat. idag så var det skola till kvart över 11 och sen var det bara att gå hem och fixa iordning sig till begravningen. och jag kan säga att det var tur att jag INTE hade mascara på mig när vi var i kyrkan! efter åt var det fika och så med släkten och lite personer. trevligt! kanske får lite bilder sen ;) sen så åkte jag och gymmade och det var faktiskt skit kul men jobbigt^^ nu måste jag plugga till provet imorgon men vi hörs! :)
PUSSAR //Soff♥


min outfit på begravningen.

hörs ikväll

nu drar jag till kyrkan!
hörs ikväll! ;)
PUSSAR //Soff♥

så här ser jag ut just nu.
ni får se outfit ikväll!

idag:

  • skola som börjar 10 i 9.
  • slutar kvart över 11 för vi har tappendag!
  • skynda sig hem och klä på mig för vid halv 1 nån gång åker jag + familjen
    till kyrkan och ska fixa för begravningen för min morfar som börjar vid 2 typ.
  • vara i hembygsgården och typ fika efter begravningen med släkten och så.
  • skynda sig hem vid typ 5 nån gång och sen klä på mig träningskläder och sticka och gymma
    med Jessie, Vicki och Viri!
  • komma hem från gymmet, äta middag, duscha, hinna plugga och kanske slänga in ett litet
    inlägg! ;)
    så ser min dag ut :) kommer nog inte hinna blogga så mycket men vi hörs säkert ikväll!
    Ha en bra dag<3
    PUSSAR //Soff♥





 


frågestund


sätt igång och fråga massor!
vill ha många frågor och
frågestunden slutar inte
förns jag tycker jag fått
tillräckligt med frågor! ;)
PUSSAR //Soff♥


bloggtorka

Heej! sitter här vid datorn och tråkar. har typ ingenting att göra så då kan jag lika gärna sätta igång och plugga till engelska provet och träna på spanska läxan -.- har absolut inget roligt att skriva så vi hörs senare! ;)
PUSSAR //Soff♥

dagens outfit

strumpbyxor - H&M
tunika - ellos


PUSSAR //Soff♥


behöver

behöver nya leggings!


samma fast olika färger ^

PUSSAR //Soff♥


clean

nu ska jag gå och ta en varm dusch! ;)
hörs efter<3
PUSSAR //Soff♥


tisdag

Heej! idag har det vart en ganska lugn dag :) imorse var hela klassen på ungdomsmottagningen haha^^, sen hade vi matte prov och det gick jätte bra! sen hade vi gympa och sen engelska som jag led mig igenom för min mage höll typ på att sprängas men när jag kom hem så tog jag en alvedon så nu är det redan bättre! har precis hämtat lillesyrran på hennes skola och nu ska jag sitta här vid datorn och bara chilla och lyssna på musik men vi hörs senare! ;)
PUSSAR //Soff♥

Godmorgon!

ska gå till skolan om typ 20 min :)
i eftermiddag ska jag passa lillesyrran
så kommer säkert blogga då! ;)
Ha en bra dag!
PUSSAR //Soff♥

RSS 2.0