kort och tråkigt inlägg

nu ska jag se på tv och äta en muffins :P imorgon är det skola från halv 9 till 10  i 4 och sen så börjar träningen kl. 4 så jag hinner inte hem mellan så det blir nog inte så mycket bloggning imorgon men nått inlägg blir det säkert! ;) aja, nu ska jag gå och se på idol så vi ses imorgon! Ha en bra kväll :D
PUSSAR //Soff♥

baka

nu ska jag baka muffins för i helgen så har jag match och så är vårat lag ansvariga för cafét så alla ska baka någonting så det ska jag göra nu och efter det ska jag göra läxor men jag slänger väll in nått mer inlägg sen ikväll! ;)
PUSSAR //Soff♥
mumsigt!! XD

lång dag -.-

Heej! har precis kommit hem från skolan och nu sitter jag och äter lite halstabletter för jag börjar få ont i haslen :$ har vart i skolan idag som vanligt. det här blir inte så långt inlägg men nu ska jag göra ett glas varm oboy och sen sätta mig i soffan med läxorna så vi ses sen! ;)
PUSSAR //Soff♥

SVAR

Eva Longoria

Dom som hade rätt var:
en anonym och
Hanna (
www.appeltoffts.blogg.se)
PUSSAR //Soff♥


vilken verison är bäst??

den engelska

eller...

den svenska verisonen??
Jag tycker såklart den engelska!!:P
PUSS //chill<33

♥höst♥

godmorgon!! sitter här vid datan och tittar ut genom fönster, helt dimmigt kan knappt se ut!! då kom jag att tänka på hösten:P hösten=kallt, mysigt, färger, höstshopping, varmare kläder, mössa, vantar & halsduk!! Här är lite gosiga yttekläder jag tänkt att köpa!!
mössa från gina 79 kr! älskar♥
fin halsduk (kanske ska köpa) 99 kr<3
SUPERSÖTA vantar<333 79 kr♥
vantar jag ska köpa i den här färgen eller...
i rosa!!<3
det var allt för mej:)
PUSS //den höstiga chill<333

Dagens låt


PUSSAR //Soff♥


Dagens outfit

Jeans - JC
tröja - Gina Tricot
halsduk - Åhlens

PUSSAR //Soff♥


ses imorgon!

nu har jag och Chillen precis vart på en promenad och lämnat ett kuvert till konfirmationen :) nu ska jag öva lite till engelska provet och sen ska Chillen komma hit och så ska vi se på film och ha et kul! :P <333 men vi ses imorgon på morgonen med dagens outfit som vanligt! ;) Ha en bra kväll<3
PUSSAR //Soff♥

//Soff♥


byta header!?

vi har tänkt att byta header men vi är ju lite dåliga på att veta hur man gör så den som kan hjälpa oss sig till!! ;)
PUSSAR //Soff & Chill<3


dagens låt


PUSSAR //Soff♥


prao

Heej! har precis kommit hem från Alvik för jag var på Alviks djurklinik och frågade om prao men där fick man inte praoa :/ så jag får väll fortsätta leta! :P i skolan så hade vi först matte och sen NO och då fick vi reda på provet/förhöret som vi gjorde förra veckan och jag fick 30/39 :D och det är VG, väldigt bra tycker jag! ;) nu sitter jag och kollar lite på höstskor och äter äpplen som jag just plockade från trädgården :P aja, jag skriver mer sen!
PUSSAR //Soff♥

Dagens outfit

tights - H&M
linne - Gina Tricot
tunika - H&M

PUSSAR //Soff♥


OUPS!!! :S

...än så länge har jag inte fixat NÅTT av grejerna jag skulle fixa ikväll....
//chill<333

love<3


älskar dej soffie<333
finns här för dej om du behöver prata!!!!

T♥M

PUSS PÅ DEJ<33333

today;)

hejsan bloggen:)
soffie har ju redan berättat allt om dagen, fast när hon var barnvakt med tilde var jag barnvakt med cornelia och carl (mina grannar som ja och min storasyster emilia brukar hämta från dagis och vara barnvakt åt några dagar i veckan!) och efter det gick jag på gitarr!:)<3 ikväll planerar jag att hinna detta:

  1. Öva lite på engelska glosor-.-
  2. Fixa mina naglar :)
  3. sitta lite vid datan
  4. ladda upp bilder från min kamera :P
PUSS //chill<333
I ♥paris♥

Vem är kändisen?


Den som gissar rätt får en länkning! ;)
Lycka till!
PUSSAR //Soff♥


XD

har precis duschat och för en stund sen så åt jag middag :) jag åt soppa och majskolv och det är så himla gott med smör och salt! mums!! XD nu ska jag träna lite på engelska provet som är nästa vecka men vi hörs snart igen! ;)
PUSSAR //Soff♥

tisdag

Heej! precis ätit mellis och nu sitter jag här och kollar runt lite på datorn och lyssnar på musik :) idag så har det vart en vanlig tråkig dag i skolan men den har gått väldigt fort! :P efter skolan så cyklade jag till Närlundaskolan och hämtade min lillasyster som jag gör varje tisdag :) nu ska nog sätta på ett avsnitt av Grey's tror jag innan jag börjar med läxorna -.- men jag skriver mer ikväll efter middagen ;)
PUSSAR //Soff♥

Dagens outfit

jeans - JC
T-shirt - Gina Tricot
halsduk - H&M

PUSSAR //Soff♥


NU:

blir det IDOL och frukt!! ;)
skriver mer imorgon!
Ha en bra kväll<3
PUSSAR //Soff♥


måndag

Heej! idag så har vi bara haft SO som lektioner och först hade vi läxförhör och det var tur att det var muntligt för jag hade inte tränat så mycket :P sen så hade vi ett oförberett test men det gick väll ändå ganska braa! ;) sen efter skolan så var jag med älskade Chillen och vi gjorde matteläxan, åt mellis och såg på SATC :) <333 sen så åkte vi till träningen fast ingen av oss var med för att jag ramlade ju igår på matchen och har ont i knäet och Chillen har faktiskt också ont i knäet! :P men nu ska jag göra lite spanska men jag skriver mer sen! ;)
PUSSAR //Soff♥

hahaha, gammal bild! :D snygga va!? ;D <33333

Dagens låt


PUSSAR //Soff♥


Dagens outfit

strumpbyxor - H&M
tunika/tröja - ellos

PUSSAR //Soff♥


Gina Tricot




var inne på Ginas sida och hittade lite kläder fast jag ska inte köpa nått av det här! :P
PUSSAR //Soff♥

mums!

har precis ätit min egen gjorda mat och det blev jätte gott! :) nu sitter jag här i mys-kläder och lyssnar på hög musik ;D och det ska jag nog göra en timme till och sen får vi se vad jag hittar på men jag skriver mer imorgon för då har jag sovmorgon! ;) Ha en bra kväll<3
PUSSAR //Soff♥
gammal bild från i höstas XD

Den dagen då allt förendrades

den dagen då allt förendrades
då allt blev dåligt
då allt blev bra

den dagen då allt förändrades
den dagen då man bara skrattade
och grät på samma gång

den dagen då allt förendrades
den dagen då man visste att man aldrig skulle få så kul som då
den dagen då man visste att man skulle gråta mer i framtiden

den dagen då allt förendrades
då man visste att man skulle hålla ihop
då man visste att man skulle falla isär

den dagen då allt förändrades
den dagen då man visste att allt blev ljust
den dagen då man visste att allt det blev mörkt

den dagen då allt förendrades
den dagen då man visste att man skulle ha någon att krama
den dagen man visste att man skulle ha någon att såra

den dagen då allt förendrades
den dagen då man visste att man kunde gömma sej under täcket
den dagen då man visste att man kunde sjunga glatt

den dagen då allt förendrades
var när vi möttes.





Av chill

:P


haha, snacka om att man har tur!! :P
PUSSAR //Soff♥

Dagens låt




sitter och äter lite choklad som jag fick av pappa just nu :P om typ en halvtimme så ska jag göra mat för jag har i hemkunskapsläxa att göra någonting och jag ska steka typ fläskkaré och klyfpotatis så jag hoppas det blir gott! ;) ikväll så ska jag bara ta det lugnt och kanske se på nån film och göra lite läxor men jag slänger väll in nått inlägg efter maten! :)  
PUSSAR //Soff♥


 

 


NU:



läxor :(


&



Music :)

//chill♥

jippi!! :D

Heej! mtachen gick jätte bra och alla var sjukt braa! ;) det blev 2-2 och jag gjorde första målet! :P det enda som var dåligt var att jag blev fäld och just nu har jag jätte ont i mitt knä men jag hoppas det går över! :/ nu ska jag åka och handla så jag skriver mer när jag kommer hem! ;)
PUSSAR //Soff♥

dagens :)<333


dagens låt:)
fått den på hjärnan
tack vare dej carl...
PUSS //chill<333

match

Heej! idag har vi match :D ska spela mot Bele Barkarby och dom är väldigt bra men jag sjukt taggad! :P kommer nog inte bl iså mycket bloggning idag för innan matchen så ska jag göra lite läxor men vi ses väll ikväll/eftermiddag när jag kommit hem! ;) Ha en bra dag och önska oss lycka till!<3

PUSSAR //Soff♥

tacos

har precis ätit massa tacos så just nu är jag propp mätt :P ikväll vet jag inte vad jag ska göra men jag sätter väll på en film kanske och tjockar mig med lite popcorn XD nu ska jag gå ner och vara lite social med mormor men jag skriver imorgon på förmiddagen! ;) Ha en bra kväll och sov gott<3
PUSSAR //Soff♥

haha, jag idag... ;D tagit från hannas blogg<3


hemma :)

Heej! är hemma nu och gud vilken dag jag har haft :D hanna ringde ju och frågade om jag ville hänga med till stan och såklart ville jag det ;) så vi åkte och vi åt lunch på subway och sen virra vi omkring i typ en halvtimme och hade stadsvandring och sen så kollade vi lite i affärer :D <3 hanna har tagit lite bilder så gå in på hennes blogg och kolla där sen! www.appeltoffts.blogg.se ;) fick med mig ett par mysbyxor och en pyjamas hem också :P och sen så gick jag och mamma och hämtade ut mitt paket från ellos :) här kommer bilder på kläderna:
tröjan jag beställde!söt pyjamas :)mysbyxor :)
nu ska jag sätta mig och läsa igenom ellos katalogen och sen om typ en och en havltimme så ska jag börja och göra tacos :D mmmh!! aja, skriver antingen ikväll eller imorgon ;)
PUSSAR //Soff♥

Dagens outfit

jeans - JC
linne - Gina Tricot
kofta - H&M
halsduk - Åhlens

PUSSAR //Soff♥


ändrade planer

haha, hanna A ringde precis och frågade om jag ville följa med och shoppa eller se på bio :) genast blev den här lördagen lite roligare ;D skriver mer när jag kommer hem! ;)
hihi :P <3
PUSSAR //Soff♥


lördag

Heej! vaknade typ för 45 min sen och har precis ätit frukost :) idag så ska jag bara vara hemma och mysa och se på film och sitta här vid datorn :P sen ska jag väll göra lite läxor också men bara lite! XD kommer nog skriva lite under dagen så vi hörs! ;) har inte så mycket att skriva om just så det får bli ett kort inlägg. Ha en bra dag!
PUSSAR //Soff♥

fredagsmyyyys

Heej! :) nu är det äntligen fredag och helg igen!! :D idag har det vart en vanlig dag i skolan och vi slutade vid 4 och direkt efter det så är det bara att gå till träningen :P har precis ätit och vart lite med Chillen sötnos (förlåt än en gång älskling!<3 :/) och nu är hon hemma och äter och sen ska vi göra nått igen :D typ se på film och kanske äta lite godsaker! ;) <333 men nu orkar jag inte skriva mer men imorgon blir det fler inlägg! det lovar jag ;D
Ha en bra kväll :)
PUSSAR //Soff♥


Dagens outfit

jeans - JC
tröja - H&M
halsduk - Åhlens
armband - ?

PUSSAR //Soff♥


mej idaa;)

Dagens humör: glad
Dagens borde: göra läxor-.-
Dagens frisyr: utsläppt:)
Dagens klädsel:
jeans från cubus, tröja från gina och sjal från H&M
Dagens fundering: <3
Dagens tråkigaste:
vart trött somvanligt
Dagens personer: sofia ronnersjö♥
Dagens låt: airplane
Dagens längtan:
ördag med världens bästa PALMARE!!<3
Dagens vill ha: finfina naglar!!!
Dagens köp: toast i skolan XD
Dagens mat: hemkunskapsläxemat: kött och potatis & svampsås

PUSS //chill<333

nooow

hellu:)
har sett lite på idol och pratat med mamma och pappa om assisi konfirmationen jag ska på sommar 2011!! ska bli så himmla kul:D nu ska jag packa min väska tills imorgon (har bandy direkt efter skolan-.-).... på lördag ska jag träffa min kära släkt!! alla dom andra kära palmare!!!♥
men nu ska jag gå och dricka te!!! :D:D
haha puss och kram:)
//chill<33
hehe :)<3
bild på när jag va liten:)<3

idag:


jag har nynnat på den här låten HELA dan!!-.-
PUSS //chill♥

hahaha soffie vad är skillnaden egentligen??

Uppsala??new york???
hahah soffie
PUSS<33333333
//chill<333


haha^^


hahaha, galen lärare!! :D ;O
PUSSAR //Soff♥


Dagens låt


PUSSAR //Soff♥


bilder

Heej! idag så slutade vi kl. 4 och dagen har väll gått bra! sen efter skolan så var jag med Chillen och vi var ute med Lakits (Chillens kanin) och åt goood munk! :D <3 och här kommer massa bilder som vi tog! ;)
Chillen och jag!<333
sötnos♥gott mellis!! XD

haha<3333
mums^^
:*♥♥
sötaa!<3

nu ska jag sitta här vid datorn och kolla lite grejer! :P skriver mer sen ;)
PUSSAR //Soff♥

skolan

ska åka till skolan om typ en kvart så jag skriver mer ikväll och berättar om dagen! ;) Ha en bra dag :P
PUSSAR //Soff♥

Dagens outfit

jeans - Gina Tricot
linne - H&M
kofta - H&M

PUSSAR //Soff♥


.......:D

orkar inte blogga idag... vi ses imorgon;)
PUSS //chill<333

Dagens låt


PUSSAR //Soff♥


duschat

Heej! nu har jag precis duschat och åt middag för en stund sen! idag så hade vi först matte och sen NO och då hade vi prov/förhör. och det gick väll bättre än förväntat men det kunde gått bättre! :P sen ås hade vi hemkunskap och efter det så åkte jag och Chillen till stan :) <333 jag köpte bara ett par trosor och sen så kollade jag på ett par svarta oäkta uggs från DinSko som jag ska köpa sen tror jag! ;)
stringtrosor som jag köpte!
Warm lined midcut boot ska köpa nästa gång!
nu vet jag inte vad jag ska göra men jag får väll hitta på nått kul! ;) Skriver mer snart igen<3
PUSSAR //Soff♥

Dagens outfit

strumpbyxor - H&M
linne - Gina Tricot
tröja/tunika - ?

PUSSAR //Soff♥


"MIN stora fråga"

Sen jag har vart liten så har jag alltid velat bli veteri när jag blir
vuxen men nu har jag börjat fundera på att bli läkare.
det ända jag vet nu är att vill bli veterinär eller läkare!
och jag vet att man inte måste bestämma det nu men
jag tycker det är kul att börja kolla på olika program på
gymnasium och sånna saker eftersom jag går lixom redan i 8an
och det är bara 2 år kvar, inte ens det! och snart så ska man ju prao också :S
har tänkt och börja kolla på det den här veckan och ringa runt till lite olika ställen.
haha, det här blev en väldigt lång text om min fundering just nu
men jag kände att jag behövde skriva av mig! ;)

PUSSAR //Soff♥


header??

jag och Chillen har gjort några headerar och jag tänkte fråga vilken ni
gillar bäst? (om jag får visa dom Chillen?) :P <3
 


1, 2 eller 3???
skriv en kommentar! ;)
PUSSAR //Soff♥


Nu blir det:


PUSS //chill<3333

omg...


omg.....
PUSS //chill<333333

-.-

Heej! har inget att göra så jag tänkte skriva ett ointressant inlägg! XD har precis snackat med Chillen i tele och vi tänkte åka till stan imorgon efter skolan! :) <333 har inte nått speciellt som jag tänkte köpa men jag får väll se om jag hittar nått! :) nu ska jag gå och ta en bulle som mormor har bakat och lägga mig i soffan och träna det sista inför NO förhöret imorgon som inte kommer gå bra alls ;O ses! :P
PUSSAR //Soff♥
orkar inte!!!! -.-

tisdag

Heej! kom hem för typ en havltimme sen :) hämtade min lillasyster på vägen hem också! idag så hade vi orientering och det gick väldigt bra men man fick välja om man ville springa G, VG eller MVG bana och jag valde G för jag är inte alls bra på att orientera men den var väldigt lätt så nästa gång ska jag klart ta VG banan! nu ska jag bara sitta här ha tråka framför datorn och sen får vi se vad jag hittar på! skriver mer sen! ;)
PUSSAR //Soff♥

Dagens outfit

jeans - JC
linne - H&M
halsduk - Åhlens

ser ut som om jag är jätte tjock! ;O
PUSSAR //Soff♥


ellos.se

Heej! igår så var mamma snäll att hon beställde 2 tröjor till mig från ellos.se :D
så här ser dom ut:


fina va!? :P nu ska jag fixa iordning mig det sista och sen så åker jag till skolan!
PUSSAR //Soff♥


orientering

Godmorgon! idag så ska alla 8or åka till Skärvik och orientera -.- och som vanligt så regnar det!! ;O och på orienteringen så måste man typ springa en och en :S och jag är inte alls bra så om jag springer själv kommer jag säkert gå vilse och inte hitta nån kontroll men vi får hoppas att det går bra! XD det blir ingen outfit bild nu för jag har gympa kläder men jag lägger in outfiten sen när jag kommer hem från skolan och det blir väll runt halv 4 så vi ses då!! ;) Ha en bra dag!
PUSSAR //Soff♥

Hot or Not???


vad tycker ni om denna Tunika/kofta???
jag tror att den är finare i verkligheten....
så jag säjer nog HOT:D
nu ska jag öva mer på non sen ska jag gå och läsa...
är jättetrött!!!!!!!
PUSS //trötte chill<3333

ni behöver inte äns läsa inlägget....-.-

hejsan!! Nu har jag övat på NO:n, kan typ ingenting och ska ha förhör i över morgon!!! :s imorgon är det orientering-.- och efterskolan ska jag vara barnvakt och gå på gitarr... aja det var allt för mej!
PUSS PUSS //chill<333

//Soff

En bra vän är som en stjärna, du ser den inte alltid men
du vet att hon/han alltid finns där!


måndag

Heej! förlåt för att jag inte bloggade imorse men jag orkade inte! Idag på SOn så hade vi redovising och det gick väll bra :) sen efter skolan så var jag med älskade Chillen och vi åt mellis (:D) och såg på SATC. <333 sen så åkte vi till bandyn som gick väldigt bra idag tycker jag! ;) nu sitter jag och lyssnar på musik och ska väll snart sätta mig i soffan och börja med läxor -.- gud, orkar inte med alla dessa läxor.... innan jag ska börja med läxorna så ska jag kolla runt lite på kläder och se om jag hittar några höstiga mysiga kläder till nästa gång jag ska shoppa! :) skriver mer sen.
PUSSAR //Soff♥

Tack älskling♥

När jag är lessen så blir jag genast gladare när du är hos mig!
Älskar dig Matilda Palm♥

PUSSAR //Soff♥


Dagens låt


PUSSAR //Soff♥


:'(

Heej! sitter och är lite lessen och orolig för min älskade ena katt Findus är borta och han har inte vart hemma sen igår kväll! :'( jag hoppas verkligen inget har hänt honom...♥
om nån ser honom så säg gärna till!!!
PUSSAR //Soff♥

min lilla sötnos!!<3


NO...

Heej! nu sitter jag med Chillen som har minnesförlust och försöker göra NO... :P haha, det går verkligen braa! ;D <333 konfirmations träffen gick väldigt bra och det ska bli väldigt kul att åka till Italien! :) men nu måste jag fortsätta förhöra Chillen med NO! Önska oss lycka till! ;) <3 skriver mer ikväll!
PUSSAR //Soff♥

söndag

Heej! snart så ska jag sätta mig och läsa igenom den jobbiga NO-boken -.- har ju typ förhör på onsdag och jag kna typ bara hälften så det är nog dags att jag börjar träna! :P sen kl. 1 så ska jag och Chillen gå till Ekebyhovskyrkan på konfirmations möte. jag kommer nog inte skriva så mycket men jag skriver mer ikväll! ;) Ha en bra dag! :D
PUSSAR //Soff♥
gammal bild! ;)

DAGENS FRÅGOR:D

Om du skulle vara arton, skulle du rösta i valet då???
På vilket parti skulle du rösta på då?


Jag skulle nog rösta,
bara för att och
då skulle jag
nog rösta


MILJÖPARTIET :D

PUSS //chill<333

pizza

nu har jag precis ätit god pizza :P sitter och lyssnar på musik just nu och läser lite olika bloggar :) ikväll så ska jag mysa med familjen och hyra nån bra film! imorgon så är det konfamöte dårå men jag skriver mer imorgon! ;) Ha en bra kväll!<3
PUSSAR //Soff♥


favvo låtar just nu:



PUSSAR //Soff♥


regnar, som vanligt!

Heej! idag har det/gör forfarande regnat hela dagen! haha, det regnar verkligen hela tiden!^^ idag har jag gjort matteläxan, svenskaläxan och lite NO så nu ska jag inte göra mer läxor idag! :P har precis sett klart på en bra film som gick på 5an :) nu vet jag inte vad jag ska göra men får väll hitta på nått för sen ska vi göra hemmagjord pizza till middag!! mums ;) aja, orkar inte skriva mer nu men vi ses väll! :P
PUSSAR //Soff♥

Godmorgon!

Heej! idag är det äntligen lööördag och man är ledig! :D är trött även fast jag gick och la mig 11 och vaknade 9 :P idag så ska jag bara vara hemma och göra lite läxor, typ se på film och bara slappa. har börjat få ont i haslen nu också men jag vill inte bli sjuk!! ;) Nu ska jag försöka läsa ut "Förföljaren". men jag kommer nog skriva lite under dagen så vi ses!! :)
PUSSAR //Soff♥

Marc by Marc Jacobs i Sthlm!!

godmorgon!! läste Kezas blogg (www.kenzas.se) och såg att det ska öppnas ett Marc by Marc Jacobs här i Stockholm!!:D när jag var i Paris så tyckte jag att Marc by Marc Jacobs var den bästa affären i hela Paris!!<333 längtar såå till när den kommer!!<3
PUSS //längtande chill<3
<333



ses imorgon

nu ska jag stänga av datorn och gå och hjälpa pappa att göra fruktsallad sen vid typ 9 ska jag gå till älskingen Chillen och ha det mysigt!! :D <3333 Ses imorgon! ;) <3
PUSSAR //Soff♥

Konfirmation

På söndag så fick jag veta att jag ska på konfirmation möte med assisi gruppen 1 och 2! :) Nån mer som ska dit?? ;O <3 då får man ju träffa alla som ska me så det kommer bli kul :P haha, hade bara lust att säga det :) nu ska jag snart äta så hejdåå! :D

PUSSAR //Soff♥


helg!!

Heej! nu är det äntligen helg :D idag var vi typ i Drottningholm och letade efter små djur i en damm. ganska äckligt!! :P sen så var vi i skolan och slutade typ 2. efter skolan så var jag med Chillen en stund och sen cyklade vi ner till innebandy träning som gick väldigt braa ;) sen cyklade vi hem i regnet som vanligt! -.- det regnar alltid när jag och Chillen cyklar nånstans :P <3 ikväll så ska jag väll mysa och se på TV och kanske poppa lite popcorn XD så jag skriver mer imorgon! Ha en bra kväll :)
PUSSAR //Soff♥
gammal bild (typ i sexan) =P <333

Favorit i repris!!!!


älskar den här låten:)<33333333
PUSS //chill♥

fredag :D

Godmorgon! ;) idag så ska typ alla 8or åka på nån grej i Drottningholm :P och i vanliga fall skulle vi sluta 4 men idag slutar vi 2! :D och sen efter så ska jag vara med älskade Chill<3 (??) :P och sen har vi bandy träning så jag skriver nog mer ikväll! Ha en bra dag ;) juste, idag får ni ingen outfit för min kamera har ingetbatteri :P
PUSSAR //Soff♥
längtar till julen! :P

läs dax

Heej! ni sitter jag i min mysiga säng under täcket och har datorn i knät :) har för en stund sen tränat på NOn och det gick faktiskt väldigt bra :P fast jag tränade bara på 2 sidor av 4! XD haha, orkade inte göra mer^^ nu ska jag snart stänga av datorn och typ bara ligga här i sängen och läsa en timme i både boken som vi har i läxa Förföljaren och min bok Så länge vi båda andas! :) så hare bra så ses vi imorgon ;)
PUSSAR //Soff♥

Underkläder från H&M:)

jag har brist på underkläder!! eller egentligen inte, men jag älskar att köpa underkläder så jag ska göra det nästa gång jag shoppar:) här har jag hittat många snygga från hm:)<3333
en gosig pyjamas!!<33(dock inte underkläder men kunde inte låta bli!<3)
sööta string trosor 69:50 kr<3
fina string trosor 69:50!<3fin rosa bh blir din för 79:50:)


snygg bh (snyggare i verkligheten!) för 99 kr<3

finfina trosor för 79:50!!;D
ett sött natt linne:)<333
stringtrosor 69:50 kr<3
mysiga trosor:D 39:50<333

fina string trosor 59:50 kr:D<333
nu ksa jag gå och göra lite NO:(
PUSS //chill<33333333




en bild från i vintras i Romme med min sööta kusse johanna!!=P<3333

Snart: det vanliga

Nu har jag precis ätit blåbär med mjölk!! mums! :P och snart ska jag se på det vanliga programmet som jag har sett typ varje dag... IDOL ;) hehe^^ och efter det ska jag träna på NOn med pappa så vi ses antingen senare eller imorgon! :) Ha en bra kväll!<3
PUSSAR //Soff♥

jag imorse med min mysiga halsduk :) <3


CHILLLL<33333

HEEEJSAN!!! :P
ikväll ska jag göra lite no sen blir det tv eller datorn som gäller!!
I morgon är det fredag redan!!!:) tiden går så fort, snart går väll vi i nian
antar jag??:O<3
fin outfit från hm:) snart kanske fler kläder kommer..:D<3

tjockisen här! ;)

Heej! har precis ätit middag :) idag har jag vart i skolan och vi hade skoljogg -.- haha, jag och Chillen sprang (gick) 2 varv :P sen efter skolan var jag med Chillen och åt goood mellis XD hihi<3 aja, här ska ni få 3 söta små höst bilder på mig och Chillen! :D <33333
söta Chillen! :) <3jag ;)älskling!♥
PUSSAR //Soff♥


Dagens outfit

strumpbyxor - H&M
linne - Gina Tricot
tröja - ?
halsduk - Åhlens

PUSSAR //Soff♥


regnar ;O

Heej! asså just nu regnar det ju hur mycket som helst! ;O och inatt regnade det också jätte mycket så jag knappt kunde sova :/ hoppas det slutar innan vi går till skolan och inna vi har skoljoggen idag :S ska typ springa i ekebyhov!! aja, nu orkar jag inte skriva mer men jag lägger snart in dagens outift! ;) Ha en bra dag i regnet! :P
PUSSAR //Soff♥

<3

vill ha dom här väskorna och plånboken!!<333
<33sockersöt!!<33
<33333
mee lööve!!
all white, men det finns massa andra fina färger oxå;)
PUSS & KRAM //chill<333


jag funderar så på detta ordspråk:

" Gud skapade inte människan, det var människan som skapade Gud."


är det någon som förstår vad det betyder?? Jag gör det, och jag har fastnat på det ordspråket för att jag tror att det är såå...
PUSS //poeten chill:D<333

FÄÄRDIG!!!

NU är jag fÄRDIg MED NO:N!!!
är HELT överlycklig! Jag Fattade faktiskt ALLT:D
som belöning sitter jag och äter på marabu frukt och mandel:)
SES //chill<33
muums!!!

älskar deej soffie!!
DU är den underbabraste personen i mitt liv!!
puuussss på dej syster<333
lovee u too<333


Du är den mest perfekta och sötaste personen jag känner
och du är en underbar bästavän♥

PUSSAR //Soff


idol klipp





hihi, idol auditions och finalen är det roligaste i IDOL! speciellt dom som är så himla dåliga! XD
PUSSAR //Soff♥

Dagens låt


PUSSAR //Soff♥


//Soff<3

Nu ska jag gå och ta en varm och skön dusch! skriver mer efter :P
PUSSAR //Soff♥

DAMP!!!

ååååh, blir så j*vla arg på vår NO lärare! har typ prov/förhör nästa vecka och vi har typ fått 4 sidors uppgifter att göra och kunna!! ;O och vi har inte ens gått igenom allt!! jag jag fattar fan ingenting.... -.- kommer ärligt få IG på de här!! ska försöka och få in dom här cp uppgifterna i mitt huvud nu ;( skriver mer sen när jag har lugnat ner mig... ;)
PUSSAR //Soff♥
fattar ingenting!!

hemstudiedag :D

Heej! idag har vi vart lediga och jag har vart med Chillen :D <333 och vi har gjort supergoda pannkakor, läxor som vi fattar noll av, och sett på SATC! :) <333 nu har jag precis kommit hem från utvecklingssamtalet och det gick väldigt bra :P och så har jag precis fått skolfotona och jag kan ju säga att jag inte alls blev braa! ;O
klassen (inte så bra bild...)fuula jag! XD
PUSSAR //Soff♥

kl. 9

kl. 9 blir det film time på 5an! :D Ha en bra kväll! ;)

PUSSAR //Soff♥


orkar inte mer...


nu börjas det igen.....
KRAM //chill<3333

Dagens låt


PUSSAR //Soff♥


//Soff<3


söt tunika/blus som jag vill ha! :)


köpa eller inte :S

har redan 2 par höstskor redan. ett par svarta stövlar och ett par oäkta mellan höga beiga uggs från DinSko men nu har jag börjat funderat på att köpa ett par till oäkta uggs från DinSko fast korta :S och sen så vet jag inte om jag vill ha beiga eller svarta! oäkta är ju inte lika snygga som äkta men eftersom jag redan har höstskor så blir det för dyrt att köpa äkta så jaa, då är min fråga till mig själv.. ska jag köpa eller inte!!? :$  haha, inte så kul inlägg men ändåå! ;)
PUSSAR //Soff♥
köpa eller inte?? :S


imorgon blir det....

vara med soffie<3 super sör bild!!:D<333
läxor...-.-
OCH
PANNKAKOR!!!
som soff redan berättat!!!!
PUSS //chill<33333333

middag

Heej! har precis ätit middag som jag gjorde helt själv! :P haha^^ nu sitter jag och ska göra spanskaläxan men jag fastnade såklart här vid datorn :) aja, imorgon så är det hemstudiedag, alltså att vi är lediga men har typ fått massa uppgifter att göra -.- och ska jag vara hos Chillen älskling och göra läxor och gör pannkakor! mums :D gud, jag måste verkligen plugga jätte mycket på NOn imorgon för vi har typ förhör nästa vecka och jag kan ingenting :$ och sen så har jag utvecklingssamtal imorgon också... hoppas det går braa! :P iallafall, nu måste jag faktiskt göra lite läxor men jag bloggar mer sen!
PUSSAR //Soff♥
suck...

Accessoarer från H&M

har inget att göra så här får ni se lite fina armband och halsband från H&M :D<3



Fina va?? :P
PUSS //chill♥

Dagens outfit

jeansleggings - Gina Tricot
linne - Gina Tricot
kavaj - Twilfit

PUSSAR //Soff♥


-----> <3 <------

Hejsan!:D
har presis vaknat och ska snart äta frukost!! Idag händer det inget speciellt i skolan... men efter skolan ska jag vara med soffie??? :$<333 och sen gitarr! Hoppas ni alla söta läsare mår bra!!;)<3333

KYSSAR //chill<3333

GODNATT kl kvart i tio??

nu ska jag sova!!! klockan kvart i tio^^ <333
godnatt vi syns imorgon!! <3333
såå sött!!<3

UGGS in my heart!!<333

jag ska köpa uggs i höst/vinter. Jag har redan ett par svarta som ser ut som uggs fast det är egentligen inte det..:/ så jag vill ha ett par rosa!!♥ här har jag hittat ett par hyyyyyper söta från barnavdelningen på dinsko!! titta och njut:D<3
jag vill ha!!!!<3333
men jag vill oxå ha ett par riktiga jag tror bruna/ beiga:
ett par snygga Sheperd!
btw så börjar House imorrn, ska se! <33
PUSS //chill<3333333

badbadbad

hejsan!!! förlåt för dålig upptadering på min sida... jag ska VERKLIGEN bättra mej:)<333
Detta har hänt i helgen:
FREDAGS: soffie sov över den sötnosen:)<333
LÖRDAGS: gjorde lite läxor och var med soffie<33 och sov över hoss hanna appeltofft<3
SÖNDAGS: var och shoppade med mamma, vi köpte jätte mkt fina saker!!^^ <3

idag så har jag vart i skolan och vart på en rolig men jobbig innebandy träning:) och annars gjort ca 2 sidor i NOn!! :D
PUSSAR //chill<333333
<333

äntligen klar!

Heej! nu är jag äntlgien klar med alla läxor. har typ 2 sidor till NO-uppgifter men dom orkar jag inte göra nu XD 
Vad ska alla göra ikväll då? :) jag har ingen aning men får väll titta på TV som vanligt och ta nått att äta :P som ni kanske märker är jag värsta matvraket och det har jag vart ända sen jag var liten :P aja, nu orkar jag inte blogga mer men vi ses imorgon med dagens outfit som vanligt! ;) Ha en bra kväll :)
PUSSAR //Soff♥ 

läxor...

Heej! har precis ätit middag, köttbullar och stuvade mackaroner! mums :P hade träning idag också och det gick väll helt okej :) nu sitter jag och skriver en text om typ moderaterna som vi har redovisning på måndag så det måste jag kunna! sen så ska jag göra typ 6 NO uppgifter, matte och spanska så jag kommer inte blogga mer förns jag är färdig så vi ses om typ en timme -.-
PUSSAR //Soff♥
jag i lördags :)

Dagens outfit

jeans - Gina Tricot
linne - Gina Tricot
tröja - H&M

PUSSAR //Soff♥


Vällingby

Heej! har precis kommit hem från Vällingby. har köpt lite saker som ni får bild på nu och allt är från H&M :P

strumpbyxor

hårspray

BH

och en tröja.
nu ska jag bara sitta här vi datorn och slappa tills jag måste göra hemkunskapsläxan och då ska jag göra köttfärssås till middag :) skriver mer ikväll! ;)
PUSSAR //Soff♥


Shoppa :D

Heej! vaknade vid 10 idag och efter lunch så ska jag och mamma åka till Vällingby och shoppa :) ska köpa:
en vit halsduk från Åhlens
strumpbyxor
kanske nån tunika
hårspray
och kanske nått annat om jag hittar! :P nu har jag precis gjort klart NOn och snart ska jag göra svenska läxan men jag skriver mer ikväll! Ha en bra dag ;)
PUSSAR //Soff♥

dålig uppdaterning

Heej! för låt för att jag inte har bloggat så mycket men jag har typ inte vart hemma :) igår slutade vi kl. 4 och vi hade bandy träning direkt efter det! sen gick jag till Chillen efter det och åt middag och sov över där! :D trevligt, trevligt!<333 nu har jag precis duschat för om typ 1 och en halv timme så ska jag + familjen åka till några kompisar på 40-årsfest :) så jag kommer typ hem ikväll/natt så jag kommer blogga mer imorgon! ;) men nu måste jag nog göra lite läxor... känner att jag inte har gjort nån läxa typ :S aja, Ha en bra dag! :P
PUSSAR //Soff♥

//chill<333



1. Köpa en ny mobil
2. Ta ett till hål i örat
3. Göra lösnaglar och manikyr på salong
3. Börja få mitt barnbedrag
<33333

Dagens outfit

jeans - JC
linne - H&M

PUSSAR //Soff♥


Dagens fråga!?

Ska ni konfimera er???

jag ska konfimera mig och åka på
  Assisi med Chillen! :D <333
PUSSAR //Soff♥


idag :)

Heej! vi började kvart över 10 idag och hade gympa som första lektion. och vi orienterade som vanligt -.- jag och Chillen sprang tillsammans :)<3 sen så mötte vi Robin, Khalid och Andrey och helt plötsligt kom en stor hund (galen enligt mig) mot oss och började skälla och morrade! haha och alla vi bara skrek :D läskigt!^^ sen efter skolan så var jag med Chillen och v ihar tränat lite på engelskan, sett klart på en film som vi började på imorse och suttit vid datorn och skrattat! ;D Chillen är väldigt dum mot mig<333 aja, nu måste jag gå och läsa en saga för min lillesyrra för jag passar henne men jag skriver mer sen! ;)
PUSSAR //Soff♥
förra vintern :) älskar dig!<3

torsdag

Godmorgon! idag har vi sovmorgon för vi har ingen musik så vi börjar kvart över 10! väldigt skönt :) sen så slutar vi vid 4 men aja.. nu ska Chillen komma till mig så får vi väll hitta på nått innan vi går till skolan! skriver mer ikväll! Ha en bra dag ;)
PUSSAR //Soff♥

Dagens outfit

tights - H&M
tunika - H&M

PUSSAR //Soff♥


nu: läsning snart: idol


'
PUSSAR //Soff♥


tråktråktråk -.-

Heej! har precis ätit middag, typ nån gryta :P och just nu har jag jätte tråkigt och ingenting att göra -.- måste göra engelska läxan men just nu orkar jag inte! men det är ju iförsig bara några glosor^^ sitter inlindad i en filt och fryser också! XD aja, ska inte skriva mer tråkiga saker så hejdåå!!
PUSSAR //Soff♥


Dagens låt


PUSSAR //Soff♥


onsdag

Heej! idag är det onsdag och vi har bara 3 lektioener: matte, NO och hemkunskap :) så det är ganska skön dag! kom hem vid typ 2 och har sett klart på en film - Miss secret agent! väldigt bra film tycker jag. nu sitter jag och lyssnar på musik som vanligt och ska snart göra spanska läxan och kanske NO (om jag orkar -.-) aja skriver mer snart igen! ;)
PUSSAR //Soff♥

Dagens outfit

tights - H&M
linne - Gina Tricot
tröja - H&M
och fiiint armband från bästa Chill♥

PUSSAR //Soff♥


shoppingggg!!!


imorgon efter skolan blir det shopping med hanna appeltofft!!;)
längtar!!!^^
PUSS//chill<3333

Idol

Heej! sitter och kollar i en H&M tidning som kom idag :) ska snart sätta mig i soffan och kolla på idol tror jag :P det är så kul  i början när det är massa som är jätte dåliga! XD hihi, skriver mer imorgon! ;)
PUSSAR //Soff♥


100 inlägg! XD

Vi har redan skrivit hundra inlägg! :D haha^^ vill bara säga det :P PUSSAR //Soff♥


Dagens låt!


PUSSAR //Soff♥


tisdag

Heej! idag har vi haft lektioner som t.ex. matte engelska och gympa. inte så mycket att berätta från skolan :P efter skolan så åkte jag och Chillen till Närlunda och hämtade min lillasyrra och sen gick jag hem till Chillen typ i en halvtimme och sen skulle hon vara barnvakt så nu är jag här hemma och bloggar :) har precis kollat igenom en diagnos som vi har imorgon och jag fattar typ hälften :$ men det är ju inte ett prov som tur är^^ nu har jag inget mer att skriva i det här inlägget men jag skriver väll snart igen! ;)
PUSSAR //Soff♥
hihi XD 

Dagens outfit

jeans - JC
linne - H&M
kofta - ?

PUSSAR //Soff♥


kort inlägg

Heej! ska snart gå till skolan så jag hinner inte lägga upp dagens outfit nu utan den får ni sen ikväll! ;) slutar vid 3 och efter skolan vet jag inte vad jag ska göra men kanske vara med Chillen!? :$ <333 aja, nu måste jag gå och packa gympapåsen! Ha en bra dag :) <3
PUSSAR //Soff♥


Nu...

nu ska jag mysa framför soffan med en filt, en kopp varm choklad, en frukt och sätta på en film och jag tror att jag ska se...

PUSSAR //Soff♥


Cubus

söt tröjafint linnesnygg tröja
inte så mycket kläder men ändå några! ;)
PUSSAR //Soff♥


Dagens fråga!?


PUSSAR //Soff♥


jobbig träning :P

Heej! kom hem från en jobbig bandy träning för en stund sen :P är helt slut i kroppen XD idag så hade vi SO-förhör och det gick faktiskt väldigt bra men jag glömde säkert massa saker! sen efter skolan så var jag med Chillen och vi spelade fia med knuff :P <3 haha, riktigt kul spel när man inte förlorar^^ sen så bakade vi chokladmuffins och såg på STAC :D haha, vi är riktiga tjockisar alltså (speciellt jag) XD nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar runt lite på kläder :) men nu måste jag göra lite spanska men jag skriver nog mer sen! ;)
PUSSAR //Soff♥

Utkast: Sept. 6, 2010

goomorron!!:) idag är det måndag -.- vi slutar iåförsej (hehe stavning??:S) två så det  är skönt! den enda lektionen vi har idag är so och idag på so:n är det läxförhör... men nu ska hanna appeltofft komma hem till mej och pigga upp mej<3 OCH göra so:n :( skriver mer sen!!PUSS //chill<333

kommer ni ihåg den här låten??? :D

Dagens outfit

Jeans - Gina Tricot
linne - Gina Tricot
kofta - Ålhens

(inte så bra bild men men) PUSSAR //Soff♥


har tråkigt

Dagens humör: trött
Dagens borde: vara glad
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel:
gråaleggins och ett rosa linne från gina tricot
Dagens fundering: ....
Dagens tråkigaste: imorgon är det skola igen
Dagens personer: hanna appeltofft<3
Dagens låt: free fallin john mayer
Dagens händelser: gjort mina naglar höst snygga :)
Dagens vill ha: tunikor
Dagens köp: inget...
Dagens mat: scones

intressant va??
PUSS //chill<333


SO -.-

Heej! nu har precis min moster gått hem så nu sitter jag här och lyssnar på musik :) vet inte vad jag ska göra resten av kvällen men jag tror att jag ska kolla på TV iallafall :P nee juste... måste ju träna på SOn också -.- har tränat ganska mycket idag men jag känner att jag inte kan den ritktigt bra än :/ aja, imorgon har jag sovmorgon så då lägger jag in outfit och bloggar mer då! ;) Ha en bra kväll<3
PUSSAR //Soff♥

My heart will go on


När jag hör den här låten så tänker jag på massa gamla minnen, både bra & dåliga!
PUSSAR //Soff♥


söndag

Heej! :) idag så ska jag bara vara hemma och göra lite läxor och lite sånt :P sen ikväll så kommer min moster och Cryuff hit och så ska vi fira att dom ska få barn från Kina :) men det jag ska hinna med idag är:
- Göra Scones (hemkunskapsläxa)
- träna på SO-läxan som vi har förhör på imorgon :$
- göra spanska-läxan
haha, inte så mycket så det kommer jag nog blir klar med ganska snabbt :P Ha en bra dag så skriver jag mer i eftermiddag ;)
PUSSAR //Soff♥

väldigt gamla bilder!

Heej! har hittat massa gamla söta bilder som jag tänkte visa upp :) på vissa bilder så ser jag hemsk ut, ville bara säga det ;)
Chillen♥Hanna♥
Nicloe♥
typ i 1an eller 2an :P
och igen ;)
typ jul 2004 :$
jag :P
jag, Miranda och Doris :)
hahahaha :D<33333
Ida, Chillen och jag ;)<3
Chillen, jag och Vera ;D
kommer du ihåg Chillen!? ;)♥
Doris, Miranda och jag♥
Tilde och jag XD
jag och Chillen :P♥
Chillen och mimmi ;D
Lucia tåg 2006 :)
samma ;)
och igen :P
julklapps utdelning :P
söta bilder va!? :D haha<3 nu ska jag stänga av datorn och hitta på nått kul ;) Ses imorgon!
PUSSAR //Soff♥

dag med Chillen<3

Heej! det blev ingen marknad för mig idag :P stannade hemma med Chillen älskling istället! :D vi har typ, spelat fia med knuff (jag förlorade som vanligt -.-), sett på SATC och bakat muffins :) <333 nu gick hon hem för en stund sen och jag sitter här och försöker träna på SOn men jag fastnar bara vid annat här på datorn XD men aja, nu måste jag faktiskt försöka träna för jag kan typ ingenting och förhöret är på måndag :/ skrver mer sen!
PUSSAR //Soff♥
hehe lekte lite med webbkameran.. XD

Dagens låt


PUSSAR //Soff♥


lördag

Godmorgon! :) idag är det lördag men det känns ändå som om det inte kommer vara en bra dag :$ min hand vid tummen är svullen, mitt knä gör jätte ont och så har jag lite ont i ryggen -.- aja, skit i det! måste typ hänga med familjen och några andra på nån marknad :/ (men Chillen, vi kan göra nått imorgon söndag! ;) <3333) sen ska vi typ få gäster på fika och sen ska jag nog bara slappa på eftermiddagen och kanske göra nån läxa. men nu måste jag fixa iording mig till den "roliga marknaden" XD Ha en bra dag! :)
PUSSAR //Soff♥

footbooooll!!!

tittar på sverige-ungern!! hahaha tycker synd om zlatan som spelar med dom usla (enligt mej) svenskerna:P

PUSS & KRAM//chill<333


//chill<333


heejsan har kommit hem från bandyn nu och ska äta om nån timme:) ikväll blir det bara myys och titta på fotbollen:P imorron skulle jag igentligen på balett men den blev inställd, men på eftermiddagen ska jag vara barnvakt XD så då tjänar jag lite $pengar$ <333 skriver kanske imorron eller på söndag!!<33

helg! :D

Heej! har precis ätit middag och kom hem från träningen för typ en och en halv timme sen och idag var det äntligen inne träning ;) gick väll helt okej men det har gått bättre! sen i skolan var det också en helt vanlig dag :) slutade 4 så hann inte gå hem mellan för träningen börjar 4 :P nu sitter jag och lyssnar på musik och lite sånt :) ikväll blir det fredagsmys med nån film och lite chiiips XD men nu orkar jag inte skriva mer men vi ses imorgon tror jag! :) Ha en bra kväll!<3
PUSSAR //Soff♥

Dagens outfit

jeans - JC
tröja - Gina Tricot
kofta - H&M
sjal/halsduk - ?

PUSSAR //Soff♥


läsa

har inget speciellt att göra just nu så jag ska nog sätta mig och läsa lite :) lånade en bok av Chillen idag som var En shopaholic i New York! sen så håller jag på att läsa Så länge vi båda andas :P  haha, intressant va!?^^
ska nog börja med den här bokenXD
PUSSAR //Soff♥


just nu lyssnar jag på:


//chill♥

hm outfits;)

här är fina outfits från hm:)<33




snygga va??:)<3333
PUSS //chill<333

<333



hahah guus så kul vi hade på den hära fjortis festen:)
älskar dej gmn<3
PUSS//chill<333

ny header:)<33


idag vare dags för ny header:) så vad tycks??
va den förra bättre???
TACK vicki för hjälpen som tack får du en länkning till din och emmys blogg:)<3

www.sisterbabes.blogg.se
www.sisterbabes.blogg.se
www.sisterbabes.blogg.se

KRAM OCH PUSS //chill & soff<3333

Dagens outfit

kunde ju inte lägga in dagens outfit imorse så jag gör det nu och sen MÅSTE jag göra läxor! XD
jeansleggings - Gina Tricot
tunika/tröja - H&M


PUSSAR //Soff♥


centrum

Heej! kom precis hem från centrum för jag följde med pappa och handlade och pantade burkar :P får alltid pantnings pengarna om jag pantar XD nu sitter jag och lyssnar på hög musik :) ska väll försöka göra lite läxor också men det gör jag sen!! idag har vi haft lite olika lektioner som t.ex. gympa och vi hade orientering som verkligen är det tråkigaste som finns! -.- haha, jag, Chillen, Vicki och Viri sprang/gick och det kändes verkligen som om vi skulle gå vilse^^ <3 ikväll blir det nog mycket läsning för mig! så nu ska jag avrunda det här inlägget så ses vi senare ;)
PUSSAR //Soff♥


torsdag

Heej! ska snart gå till skolan. idag slutar jag kl. 4 -.- sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra men men :P det hände nått konstigt med min dator när jag startade den så nu går det inte att gå in på alla sidor jag vill och så går det inte att ladda in en bild :/ så jag skriver mer ikväll och så får ni dagens outfit ikväll okckså!
Ha en bra dag! :)
PUSSAR //Soff♥

muuusiicXD<333



PUSS //chill<333

GINA tricot

här e lite kläder från gina tricot:))
tunika jag ska köpa!!:)<33
snygg linne<333
linne<33
nu ska jag gå och äta!!
PUSS //chill<333

sockor e alltid bra att ha=P

sockersöta sockor från gina tricot 79 kr:)
KRAM //chill<333

<33

kollade på lite gammla bilder hittade den här:)<333

PUSS //chill<3333

<333

egentligen så suger den här låten men det är ju
HANNA WIKBORG SOFIA RONNERSJÖ MATILDA PALMS låt!!!
hahaha bara ni som fattar;)
PUSS //<3333

trååk -.-

Heej! Har inget att skriva om men skriver ändå för jag har ingenting att göra :P nu har jag precis duschat och sitter här och bloggar med lite musik också! nån som vet om det är nått bra på TV idag?^^ okej, det här var nog världens tråkigaste inlägg så jag ska inte sitta här och skriva tråkiga saker XD nu ska jag iallfall träna lite på SOn och sen får jag väll hitta på nått ;)
PUSSAR //Soff♥

:D


onsdag :)

Heej! :) har just kommit hem från Chillen för att hon skule vara barnvakt :P idag hade vi bara matte, NO och hemkunskap! gud asså våran lärare är jätte jobbig!! man måste typ vara helt perfekt XD så man får sätta på ett smile i ansiktet så kanske det går bra^^ annrs har det vart bra! var med Chillen dårå och såg på SATC :)<3 nu ska ni få lite bilder och sen måste jag göra klart engelska läxan -.- skriver mer sen! ;)
PUSSAR //Soff♥
Chillen och Hanna<333
sötnosar!♥
hihi! :P <3
skor! ;)
Chillens och Hannas snygga skor! :P


Dagens låt


PUSSAR //Soff♥


Dagens outfit

linne - Gina Tricot
kofta - ?
strumpbyxor - H&M


PUSSAR //Soff♥


RSS 2.0