Beck

Nu ska jag se på Beck! :)
ses imorgon igen! ;)
PUSSAR //Soff♥


söndag

Heej! idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt :) har bakat muffins sett på typ MTV halva dagen och lite andra mysiga saker! :P har inget så mycket att berätta om dagen så det här får bli ett kort inlägg. och imorgon behöver man inte gå till skolan för nu är det höstlov!!! :D så himla skönt<3
hörs senare!
PUSSAR //Soff♥

HISS eller DISS

HISS eller DISS??

PUSSAR //Soff♥


//Soff

söt tröja från Gina Tricot 299 kr

söt tröja från H&M 99 kr


bilder

heej! nu kommer resten av alla bilder! ;)



det var en "Lolig Lördag" som hanna sa! :D haha^^
hörs senare under dagen! ;)
PUSSAR //Soff♥

5 saker...

5 saker ni kanske inte visste om mig:

-jag gillar att äta XD (haha det vet alla! :D)
- jag kan inte ha stökigt i mitt rum, är det stökigt städar jag typ^^
- jag gillar inte att sova i tajta tröjor, sover oftast i pappas stora tröjor!
-  är väldigt morgonpigg :)
- jag hatar skräckfilmer! deckare och sånt går bra
men jag hatar vekligen rysare och sånt. :P

PUSSAR //Soff♥


Galen dag!

Heej! ni sitter jag i soffan och är verkligen helt slut efter en helt galen dag med Hanna! :D igår sov hon ju hos mig och vi såg på film och åt massa chips och drack läsk och hade det mysigt! :P <3 sen imorse vaknade vi typ vid 10 och då hände det lite grejer som jag inte ens orkar berätta här för dte var så hemskt^^ men iallafa, vi hade fått i uppgift att dela ut massa reklam i Knalleborg och Älvnäs och för det får vårat lag massa pengar så då gjorde jag och Hanna det idag och vi gick runt i 4 timmar!! ;O fatta vad jobbigt!!! sen vid 4 åkte vi ner till Bollhallen och var där ett tag innan matchen :) matchen började kl. 6 och vi vann med 1-0 :D alla spelade skit braa!!<3  nu har jag ätit och duschat och jag är skit trött nu så nu orkar jag inte skriva mer men ni ska få massa bilder! ;)
Ha det bra!
PUSSAR //Soff♥




funkar inte att ladda upp fler bilder men jag lägger in resten imorgon! ;)

Cam bilder











PUSSAR //Soff ;)


fredaag! ;D

Godmorgon! ;) orkar inte lägga in dagens outfit så jag jag skriver ett litet inlägg istället! ;) idag så går jag i skolan som vanligt till kl. 4 och sen träning direkt efter det :P sen efter det tror jag Hanna följer med mig hem och sover hos mig :D <3 sen imorgon ska vi typ dela ut nån reklam så vi får pengar till laget och sen är det match kl. 6! :D som vi såklart ska vinna!! ;D aja, nu måste jag fixa iordning mig et sista innan jag går till skolan! ;)
Ha en bra dag!<3
PUSSAR //Soff♥


fall autumn höst l`automne<3

hejsan!!! har inte  bloggat den här veckan heller för att jag har haft läxor och fullt upp med annat;) imorgon ska jag åka till London med familjen på en week-end!! längtar såå!!<3 kommer hem på måndag kväll så jag kommer inte kunna blogga då heller... och förvänta er inte mycket blogging för min del på höstlovet heller!! aja men nu ska jag gå och packa:D puss puss och ha ett bra höstlov!!
PUSS //chill<333
london<3

söta berlocker

har hittat massa söta Thomas sabo berlocker som jag tänkte visa! ;)













söta vaa!? :D
nu ska jag sätta mig och kolla på TV tror jag!
Ha det braa ;)
PUSSAR //Soff♥


1 dag kvar!!

japp, imorgon är det sista skoldagen och sen är det Höstlov!!! :D LÄNGTAR!! aja,  nu sitter jag och lyssnar på musik och håller typ på att somna -.- är verkligen skit trött så ikväll blir det nog att jag lägger mig tidigt! :P idag har jag vart i skolan och det har vart en helt vanlig dag med en musik-redovisning och ett SO-slutuppgift grej som gick jätte bra och slutade en timme tidigare! ;D efter skolan var jag hos Chillen och vi åt lite goda saker och såg på TV! :) ♥♥♥ men nu har jag inget mer att skriva om men vi hörs snart igen! ;)
PUSSAR //Soff♥

hahaha

Tagen från Jessies blogg :P
 www.mylifeasjessicaa.blogg.se

PUSSAR //Soff :D


tids-inställt inlägg

Nu ska jag se på Grey's! :)
Ha en bra kväll! :)
PUSSAR //Soff♥


//Soff<3


Sugen på Gooodis!! XD


badat

nu har jag precis badat och känner mig mycket varmare och fräschare! :P idag har vi typ inga läxor (som jag vet iallafall) :P eller vi har SO tills imorgon men den är jag färdig med så ikväll blir det läxfritt :D så ikväll ska jag bara sitta här vid datorn, se på TV och bara slappa ;) hörs senare! ;)
PUSSAR //Soff♥

inga läxor! :D

Dagens låt


PUSSAR //Soff♥


onsdag

Heej! just nu sitter jag och kollar ut och det är jätte blåsigt ute och regntigt ute... usch vilket höst väder!! fryser ty ijhäl just nu XD idag så har vi bara haft matte, NO och hemkunskap. efter skolan var jag med Chillen och vi såg lite på TV och så förhörde jag henne på franskan :P <333 snart ska jag väll äta och sen ska jag nog ta ett varmt bad tror jag :) mysigt^^ men skriver mer senare!! ;)
PUSSAR //Soff♥ 
gammal bild!

Dagens outfit

strumpbyxor - H&M
linne - Gina Tricot
kjol - H&M
halsduk - Åhlens

PUSSAR //Soff♥


teater

Heej! nu har jag äntligen gjort klart SOn :D ikväll kl. halv 7 så ska ju alla tjejer i 8an gå på nån teater i fritidsgården -.- och den slutar kl. 9 så efter det slänger jag nog in ett inlägg ;)
Ha det bra så länge!
ojj, det här blev ett väldigt kort inlägg! :P
PUSSAR //Soff♥

-.-

sitter och gör SO...
skriver mer när jag är klar! ;)
PUSSAR //Soff♥


tisdag

Godmorgon! :) idag börjar jag kl. 11 så det är väldigt skönt! :D går i skolan till kl. 3 då jag hämtar lillasyrran i skolan. sen ikväll typ halv 7 så ska alla 8 typ gå på nån teater som är obligatorisk! -.- aja, jag skriver mer ikväll eller efter skolan ;)
Ha e bra dag!
PUSSAR //Soff♥

//Soff


måndag

Heej! ;) har precis gjort veckans hemkunskapsläxa och gjort SO-läxan :) så nu får jag äntligen kolla på Top Model och sen kl. 9 blir det Svenska Hollywood fruar ;D idag så började vi kl. 10 och lsutade kl. 12! väldigt skön dag :P efter skolan var Chillen älskling och jag hos mig och åt lunch och hyrde filmen The Killers! och den var väldigt bra men lite kort :D sen åkte vi till träningen som var väldigt jobbig i slutet. :P aja, nu ska jag gå och kolla på TV men vi hörs imorgon för då börjar jag kl. 11 :D Ha en bra kväll ;)
PUSSAR //Soff♥

♥Love u!♥

Dagens outfit

jeans - JC
linne - Gina Tricot
adidaströja - Stadium

PUSSAR //Soff♥


;)

sitter i soffan och äter äppelkaka med vaniljsås, dricker te och ser på Grey's! väldigt mysigt :) och nu ska jag fortsätta ha dte mysigt så vi ses imorgon för då har jag sovmorgon och så slutar vi kl. 12! ;D
Ha en bra kväll ;)
PUSSAR //Soff♥

HISS eller DISS?


vad tycker ni om den här klänningen från Gina Tricot?
här ser den verkligen inte snygg ut men på TV-reklamen
såg den faktiskt mycket bättre ut! :P
så vad tycker ni?
HISS eller
DISS?
PUSSAR //Soff♥


trött -.-

Heej! idag har jag somsagt typ legat i soffan hela dagen :P
har faktiskt varit duktig och gjorthemkunskapsläxan oxå! ;)
 haha gud vilket tråkigt inlägg! ;O
aja, känner att jag verkligen inte är på blogg humör
just nu så jag skriver mer sen! ;)
PUSSAR //Soff♥


SVAR

Anonym om idag:

Hur gör man sådär som på dom två sista bilderna ? :)

SVAR: haha, jag typ bara skakade kameran lite och så blev det så! :S ;D

PUSSAR //Soff<3

söndag

heej! idag är jag jätte trött och har jätte ont i magen så idag ska jag typ bara se på TV hela dagen och så ska jag göra hemkunskapsläxan också -.- har ty inget kul att skriva om nu men jag slänger väll in nått inlägg under dagen ;)
Ha en bra dag!
PUSSAR //Soff♥

hos kusinen! :D

Heej! vi vann matchen med 3-1 :D haha, jessie och jag var typ överglada efteråt :D nu sitter jag och min kusin Emelie och kollar runt lite på facebook och firar hennes födelsedag :)
jag kommer nog inte skriva mer idag men vi hörs imorgon! :P
Ha en bra kväll!
PUSSAR //Soff♥

jag och min kusins skugga i somras XD


Dagens låt


PUSSAR //Soff♥


SÄG....

En person du älskar mer än nån annan:
Matilda Palm<3


En person som gör helt galna och roliga saker:
Hanna Appeltofft ;D


En person som du alltid skattar med:
Hanna Wikborg<3


En person som är snygg och kul:
Gabrielé Luksyte ;)


En person som skrattar åt sina egna skämt:
Jag själv XD

PUSSAR //Soff♥


match!! :D

Godmorgon! ;) om typ 4 timmar åker jag till Liljeholmen på match! :D och vi ska självklart vinna!!! ;D <3 och innan tänkte jag göra en SO uppgift men självklart har jag tappat bort pappret... -.- så den får jag väll göra på måndag då... skriver senare! ;)
PUSSAR //Soff♥

Nu vinner vi det här tjejer!!! ;D <3

hahaha

idag efter skolan så hade jag träning då och jag och hanna hade så jävla kuul!! :D haha, snacka om att vi var överspidade... ;D sprang typ och garvade hela träningen bara... <3 sen efter träningen följde jag med hanna till busshållsplatsen och då fick hanna för sig att det var för kallt med kortbrallor och skulle byta till jeans mitt ute på busshållsplatsen!? :D hahah, och så kommer det en gubbe och tant och så säger typ gubben: "det är inte Hawaii här bara så du vet.." hahaha, gud vad vi garvade! :D aja, nog om den lilla roliga stunden, nu sitter jag med lillesyrran och äter lite chips och har det mysigt för vi är själva hemma :) men det kommer nog inte bli så jätte mycket bloggning imorgon för då har jag match, ska bort till mina kusiner och göra massa läxor men jag kanske slänger in ett inlägg! ;)
Ha det braa!
PUSSAR //Soff♥
hanna... ;D


DEEET SNÖÖAR!!

det snöar!!!!!! :D:D:D
kanske blire så som förra året???<3
PUSS //chill<3

fredag :D

jaa, det snöar verkligen!!! haha, gud jag kommer frysa ihjäl när jag går ut! ;O aja, idag så är det skola tills kl. 4 och sen direkt efter det är det träning så jag skriver mer ikväll när jag duschat och ätit middag! :)

ganska dåliga bilder men visst ser ni snön??
nu ska jag fixa iordning mig till skolan :)
Ha en bra dag!
PUSSAR //Soff♥

//chill

just nu:



behövde du??

vill ha!!


behöver!!!



allt är från Gina Tricot
PUSSAR //Soff♥


idag

Heej! blev inte så mycket bloggning igår för Chillen sötnos sov över hos mig och vi hade det jätte mysigt med massa onyttigheter och såg på film! :) <3 idag har det vart en lång dag och jag har typ frysit hela dagen och fryser fortfarande!! -.- har typ inga läxor förutom engelska-glosor så det är väldigt skönt! :D ikväll är det fullmåne och jag hade lite tråkigt så jag tog några suddiga bilder på den! XD


haha det är månen ni som inte ser det^^
aja, nu ska jag väll hitta på nått kul på datorn men vi ses senare! ;)
PUSSAR //Soff♥

Dagens outfit

strumpbyxor - H&M
linne - Gina Tricot
blus - Gina Tricot

PUSSAR //Soff♥


ikväll blir det:

grill chips och....
 dip muuummms!!!!<333
 och  djungelvrål & sura nappar!!!<333333333333333

OCH:

<3333333333333333


PUSS ///chill<3333

...........

Heej! skrev ett inlägg alldelles nyss men glömde att spara det... -.- dampar!! aja, nu sitter jag och Chillen här och gör en musik uppgift som vi ska redovisa imorgon! :) och ikväll ska Chillen sova över här för mina föräldrar ska vara borta hela kvällen så då är hon snäll och gör mig sällskap :D <333 aja, nu orkar jag inte blogga mer men vi hörs senare! ;)
PUSSAR //Soff♥

bilder

här kommer lite bilder från i fredags som jag har glömt att lägga in! ;)



nu går jag till skolan men vi hörs ikväll! ;D
Ha en bra dag!
PUSSAR //Soff♥

Dagens outfit

jeans - Gina Tricot
linne - Gina Tricot
kavaj - Twilfit


PUSSAR //Soff♥


Goodnight

nu blire DH :D
ses imorgon! ;)
PUSSAR //Soff♥


;O //Soff


HATA!!! -.-


tisdag

Heej! idag har jag vart i skolan som vanligt och jag orkar inte berätta om dagen heller för det kanske inte är så kul! :P men iallafall... gör typ ingenting just nu -.- joo, sitter och lyssnar på musik och håller på med facebook XD ska väll snart sätta mig med NO-boken och träna till förhöret imorgon. aja, nu måste jag göra klart en sak som vi har i uppgift i gympan att göra men vi hörs sen! ;D
PUSSAR //Soff♥


Dagens outfit

jeans -JC
linne - Gina Tricot
kofta - Gina Tricot

PUSSAR //Soff♥


läxor, läxor, läxor -.-

nu har jag gjort klart musik läxan så nu ska jag gå vidare till svenska läxan -.-
PUSS //chill<333

xxxxx

hejsan!!! orkar inte berätta om hela min helg men jag har iaf gjort illa mitt knä så jag måste gå på kryckor:( JAG HAR FÅTT MIN MOBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! den e sååå bra;)<33333333333 i veckan har vi jätte mycket läxor så jag vet inte om jag kommer logga så mycket men ni har ju soff;)<333333
men nu ska jag fortsätta med musik läxan och äta mandariner!♥
HA EN BRA KVÄLL!!!<3
PUSS //chill<3333
Vi ses!!<3333

//chill<33333

vad är det för menig att fundera
på vad det är för mening, om man redan
vet att det inte finns
någon mening?

våran humor Chillen!! :D <3333

Vilket sett?
Head set eller?

hahaha^^
okej ingen fattar men skit it... XD
PUSSAR //Soff♥

hihi<333


måndag

Heej! :) idag har det vart en skön dag som det alltid är på måndagar efter som vi börjar kl. 10 och slutar kl. 2 :P sen så är det ju så att Chillen går på kryckor så jag är hennes privata assistent -.- nee, skoja! :D hehe <3333 det är jätte kul! ;) efter skolan var jag med Chillen "gubbe" och vi såg på Grey's och åt goood mellis och sen åkte vi till träningen :) och nu sitter jag här och ska väll snart dra mig ifrån datorn och göra NO eftersom vi har förhör på onsdag... aja, vi hörs senare! ;)
PUSSAR //Soff♥

lillebror♥

idag så är det min älskade lillebrors födelsedag och
han skulle ha blivit hela 11 år idag om han hade levt! :')
18/10 1999 - 25/10 1999


saknar dig♥


Dagens outfit

jeans - Gina Tricot
linne - Gina Tricot
kofta - Gina Tricot
haha allt från Gina! XD

inte så bra bilder men aja..
hörs senare ikväll efter träningen! ;)
Ha en bra dag
PUSSAR //Soff♥


//Soff

Dagens humör: glad och trött
Dagens borde: göra läxor -.-
Dagens frisyr: utsläppt med fläta på sidan 
Dagens klädsel: strumpbyxor, linne & blus

Dagens fundering: hmm...
Dagens tråkigaste: läxor...

Dagens personer: Matilda Palm<3
Dagens låt: "Gubben i lådan"
Dagens längtan: oooonsdag

Dagens vill ha: fotografiskt minne!!^^
Dagens köp: ingenting..
Dagens mat: mandariner! XD



tagen från Chill! :P <3

Dagens låt


PUSSAR //Soff♥


iskall!! ;O

har läst igenom SOn och NOn och allt jag kan säga om NOn.... fattar noll!!!! aja, nu ska jag gå och ta ett varmt bad men vi hörs ikväll! ;)
PUSSAR //Soff♥

.....

Heej! kom precis hem från konfan men jag kan inte blogga alls länge för imorgon har vi typ SO förhör som jag inte tränat nått på så hoppas det blir muntilgt! senp å onsdag är et NO förhör/prov och det har jag inte heller tränat nått på så nu måste jag verkligen  plugga! ;O
ses senare!
PUSSAR //Soff♥


Konfaträff!

Heej! japp, om typ en havltimme åker jag och Chillen till konfan! :) kommer hem typ lite efter 4 så det blir inte så mycket bloggning idag heller :P och sen när jag kommer hem måste jag verkligen göra läxor! ;O aja, hinner inte skriva mer nu för jag måste fixa iordning mig men vi hörs senare! :) Ha en bra dag!
PUSSAR //Soff♥

mumsigt!

Heej! har precis ätit middag och vi hämtade Kina-mat på vägen hem från musikalen! :) Sugar var jätte bra och verkligen rolig! :D haha^^ nu ska jag väll snart sätta mig i soffan och sen klockan 9 så är det Pretty Woman på TV så jag tror jag ska se den då! :P imorgon så är det konfirmation från kl. 11 till kl. 4! ;O långt! aja, men nu orkar jag inte blogga mer idag men vi ses imorgon så ha en bra kväll! ;)
PUSSAR //Soff♥

värd att se på! ;)


musikal

Heej! idag så ska jag och pappa gå på musikalen Sugar! :) det ska bli mysigt :P och nu ska jag väll bara göra lite läxor men jag antar att det inte kommer bli så mycket bloggning idag men jag skriver ett inlägg ikväll när jag är hemma och berättar om dagen! ;) Ha en bra dag allihopa!<3
PUSSAR //Soff♥
hihi^^

Grattis!!♥

Grattis på födelsedagen Hanna! ;D <3
Hoppas du får en jätte bra dag! ;)
//Önskar Soff♥

hahaha, vacker bild på oss tycker jag!^^ XD <333


UGGS :D

Heej! idag var pappa jätte snäll och köpte mina UGGS :DDD Tack pappa!<3 här kommer lite bilder på mina mysiga nya uggs ;)




nu ska jag gå och äta middag men vi ses imorgon! ;)
Ha en bra dag!
PUSSAR //Soff♥


♥älskling♥

älskling, hoppas verkligen du mår bättre nu!♥ gud, det var hemskt att
se dig ha sådär ont!!<3333333
jag led så himla mycket med dig!<3
du ska veta att jag älskar dig mer än nått annat gumman!<333
T♥M forever

//din oroliga syster soff♥


LOVE U♥


chiiillll

i eftermiddag får jag min mobil...gaah...!

Dagens outfit

jeans - JC
tröja - Stoch LM

PUSSAR //Soff♥


:D

hejsan!! har precis sett klart på Niklas Mat, brukar aldrig se de men den här gången så var mina sysslingar med och lagade mat!!!!! om det var någon som såg så var det lisa och mira och den lilla bebisen som e min släkt!:) (stolt)

pappa fick just ett brev om att min mobil kan hämtas på Q8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! men vi kunde inte ikväll, men imorgon kommer den!!!!!!!:D:D:D:D äntligen som jag väntat:):P

men nu ska jag nog fixa iordning mej och läsa en stund...
är as trött:O
Ha en fortsatt trevlig kväll=)
Puss //chill<333

juste glömde att det var vampire diarys nu...-.- får se nästa gång!!


gammal bild på mej ;D<3

Dagens låtar



PUSSAR //Soff<3


fooooodtime;)

nuu ska jag göra iordning middag;)
det blir grilladkyckling och klyft potatis och sås!!!
PUSS//hungriga chill<3333
muuums<33

hahahhaha

SOOOOOFFFIIEEE PROOOPP!!
hahaha<3333
loooveeeeeeee u T<33333333

T♥M

//chill<333333333333

//chill<3333

jag kan ju inte
säga förlåt om du inte
säjer vad jag har gjort för fel...


vilken färg ska jag köpa?? =/

hejsan!! jag ska oxå köpa uggs men jag vet inte vilken färg...
vad tycker ni?? söta soffie ska ju köpa sand färgare (med knapp??<3)
jag tror att jag ska köpa=
svarta eller....
mörkbruna eller....
bruna???
PUSS //chill<3333

torsdag

Heej! har precis tagit en varm dusch fast jag sitter fortfarande och fryser... -.- ska snart försöka sätta mig med spanskan och träna till provet som är imorgon! kan typ allt fast jag måste verkligen träna på vissa saker! idag slutade vi kl. 4 och efter skolan så var jag med Chillen och vi jagade kaniner! XD haha^^ nee nu måste jag börja med spanskan men vi hörs senare! ;)
PUSSAR //Soff♥

hahaha! snygga tjejer! ;) <3333

haha soffie♥

tänk tänk tänk tänk... håning!!!!!!!!!!

PUsS //ChIlL<333333


chill hissar och dissar!!!

1. Hello Kitty- älskar verkligen hello kitty!!!

så sött!

2. Äkta uggs- super snyggt, både på

hösten, vintern & våren<3

3. Greys Anatomy- super bra serie som

man inte kan missa!!

1. Min spotify- min spotify funkar inte!!

gaah kommer seriöst döö snart!!

2. läxor- kanske inte

ens behöver förklara mej...

3. No- hat hat hat

 

PUSS //chill<333

sööt♥


plugga.....

kan inte blogga nu för jag har massa läxor och imorgon är det spanska prov så jag måste verkligen plugga men jag skriver mer ikväll! ;) önska mig lycka till!
PUSSAR //Soff♥


musik....

hejsan!!
nu sitter jag och soffie här i datasalen och skriver om The Beatles och Rollin Stones:D
skriver mer sen!!<333
PUSS & KRAM //chill & soff♥
the beatles som chill skriver om<3
the rolling stones som soffie skriver om!=P<3
Ha de bra<3

♥♥♥♥♥♥

idag eller imorgon kommer min MOOBBIIIL!!!!!!!!!!!!!!!<3333333333333333333
GAAH LÄNGTAAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUSS //chill<33333333333
<3333333333333333333♥

Dagens outfit

strumpbyxor - H&M
linne - Gina Tricot
tröja/tunika - H&M
armband - från Chillen♥

PUSSAR //Soff♥


//Soff

Nu blire....

Ses imorgon! ;)
Ha en bra kväll<3


miss....

hejsan!!! vilken av kändisarna tycker ni bär kläderna bäst??? :)
på den här är det ett svårt val tycker jag..klänningen var inte jätte snygg men jag tycker nog att kelly bar den bäst:) jag tycker lätt att den vänstra var snyggast!!
den högra!<3den finaste klänningen av dom alla!! båda var lika fina<333
väldigt vacker men den vänstra tror jag...;/den vänstra!
jessica bar den bäst (den vänstra) <3
hmm svårt val, men vicki bar den bäst!den högra!


vad tycker ni??
och vilken av alla klänningar var finast??
nu ska jag göra läxor, dusha och kanske se på greys!
PUSS //chill<333333

UGGS???

Vilken sko tycker ni jag ska köpa??
den med knapp eller utan??? ;O :D
just nu är jag mest inne på uggs med knapp
men jag får se!! ;)


såå vilken tycker ni är snyggast?? ;O
PUSSAR //Soff<3


bilder


älskar limegröna och rosa!!!






nu blire plugg som gäller för mig så vi ses sen! -.-
PUSSAR //Soff♥


Shoppat! :D

Heej! kom hem från typ stan för ungefär en halvtimme sen! :) idag har jag och Chillen shoppat dårå och jag köpte:
vantar från Indiska
en mössa den ser grå ut men är ljuslilaoch en till mössa
och allt var från Indiska! ;) sen så var Chillen och jag på uggsjakt ju och vi var inne i en affär med massa olika uggs! haha, väldigt kul!!<333 och nu berättade mamma att hon ska köpa ett par sheperd uggs till mig! :D hihi^^ aja, ni får några bilder i nästa inlägg från shoppingen! ;)
PUSSAR //Soff♥


:D

idag blire shopping med soffie:D:D:D<333333333333333333
jag ska köpa:
1. en sak.....
2. två parfymer från Yves Rocher och kanske något mer färifrån
3. soff och jag ska ju somsagt på "uggs jackt" :D
4. Trosor och bh:ar

PUSS //chill<3333333

Dagens outfit

jeans - Gina Tricot
tröja/tunika - H&M
armband - snö

PUSSAR //Soff♥


:D

nu ska jag se på Desperate Housewives! ;)
skriver mer imorgon och lägger in dagens outfit!
Ha en bra kväll och SovGott! :)
PUSSAR //Soff♥


vantar

imorgon efter skolan så ska jag och Chillen sötnöt åka till stan och shoppa lite och jag har tänkt att köpa en mössa och ett par vantar! :) och sen så ska vi gå och kolla på massa uggs och se om vi hittar några snygga! ;)
aja, har hittar några vantar som jag tänkte visa och så får ni säga vad ni tycker om dom!



kanske nån av dom här men är inte alls säker!
ska iallafall kolla på dom! :P
PUSSAR //Soff♥


tisdag

Heej! idag är det tisdag och dagen har gått väldigt fort som varje vecka går!! :P snart är det liksom höstlov och sen julafton och sen är det ju redan 2011! ;O haha^^ aja, har ju vart i skolan idag och efter skolan var jag med Chillen och hade det kul! ;) <3 hade tänkt att göra lite läxor men just nu har jag verkligen ingen ork... när en vecka är slut och man tänker att äntligen är läxorna klara och så kommer det bara nya så man har ju typ aldrig en helt ledig kväll utan läxor! -.- aja, skriver mer sen!
PUSSAR //Soff♥

haha snygg bild!!^^ XD

//Soff


Dagens outfit

linne - Gina Tricot
tubtröja - Indiska
strumpbyxor - H&M
kofta - H&M
halsduk - Åhlens

PUSSAR //Soff♥


NU


PUSSAR //Soff<3


thihihi

If God had a name, what would it be
And would you call it to his face
If you were faced with him in all his glory
What would you ask if you had just one question

And yeah yeah God is great yeah yeah God is good
yeah yeah yeah yeah yeah

What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make his way home

If God had a face what would it look like
And would you want to see
If seeing meant that you would have to believe
In things like heaven and in jesus and the saints and all the prophets

And yeah yeah god is great yeah yeah god is good
yeah yeah yeah yeah yeah

What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make his way home
He's trying to make his way home
Back up to heaven all alone
Nobody calling on the phone
Except for the pope maybe in rome

And yeah yeah God is great yeah yeah God is good
yeah yeah yeah yeah yeah

What if god was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make his way home
Just trying to make his way home
Like a holy rolling stone
Back up to heaven all alone
Just trying to make his way home
Nobody calling on the phone
Except for the pope maybe in rome

 

♥//chill<333333


träning

Heej! okm hem från träningen för typ en timme sen! har precis duschat och ätit mat :) för engångskull gick träningen väldigt braa! :D hihi^^ ikväll så ska jag bara typ träna inför spanska provet som är på torsdag och sen
så ska jag nog se på TopModel! :P men nu har jag inget mer roligt att skriva men vi hörs med mer inlägg ikväll! ;)
PUSSAR //Soff♥

längtar!!

längtar så himla mycket till nästa vecka på onsdag
för då ska vi åka och hämta den här lilla prinsen
som är min lilla nya kusin som precis kommit hem från kina!! :D
 kolla vad söt:

<33333
PUSSAR //Soff♥


//chill<33

jaha, är det därför, varför sa du inget? all tid som jag har
offrat till att fundera, gråta,
hata mig själv. så sa du det nu.
Nu när du egentligen skulle
sagt det gör ett halvår sen.

nu ångrar jag ju mig,
allt
allt jag gjort

jag hade inte behövt göra det om
du sagt till
men det gjorde du inte
varför gjorde du det inte??
jag hade ju varit lycklig nu...

Tack verkligen
för att du har
ödslat bort ett halvårs tänkande,
funderande, hat, gråt
och missnöje.

Tack...

måndag

ses ikväll efter träningen med fler inlägg!! ;D
Ha en bra dag! :)
PUSSAR //Soff♥


Dagens outfit

jeans - Gina Tricot
linne - Gina Tricot
tröja - Åhlens

PUSSAR //Soff♥


filmtime

Heej! sitter och får massa bilder just nu från i fredags och lördags av hanna! :) ikväll kl. 9 så ska jag se på en film, Flightplan! har inte sett den nångång än! :P aja, nu måste jag fortsätta få bilder men vi hörs imorgon för då  har jag sovmorgon och bloggar mer!! ;)
PUSSAR //Soff♥


Dagens låt


PUSSAR //Soff♥


kläder från H&M

jätte söt tröja!!





har tänkt att köpa ett par såna här trosor som är på bild nedan men vilken färg tycker ni är finast?

lila...

..svart...
..eller röd?
nu ska jag väll försöka träna lite SO men vi ses senare!
(visst har vi vart duktiga på att blogga den här dagen!) ;)
PUSSAR //Soff♥

soffie hjärta chill = sant<33

true love forever<3
gammal bild på oss!!!
älskar deej soffie<333

//din syster♥

//Chill<3

Snart fyller jag åååår!!!!! :D

//Soff<3

sitter här med Chillen och gör läxor fast det går inte så jätte bra för mig kan jag ju säga! XD
vi pausade lite med läxorna och tog lite bilder som kommer här:









♥♥♥♥♥♥♥♥

det här köpte jag:

allt är från Gina Tricot :)

=fast grå

och 2 par svarts strumpbyxor

nu sitter jag och Soff och lyssnar på :

 

PUSS //chill♥


<3333

är hos soffie och gör läxor;)
igår efter min balett så shoppade ja mamma å pappa i sickla centrum, eller shoppade å shoppade vi var i en möbel affär i typ 2 timmar och då var jag så trött sen i fredags kväll så jag somnade i en fotölj!!!! piiinnsaammmt!<3 jag fick iaf två strumpbyxor, en mössa, en halsduk och supersöta vantar av mamma=P <3
men nu måste jag forsätta med läxorna-.-
PUSS //chill<3333
hade såå kul i fredags!!<3333 driv bild för alla som ej fattar det<3

älskling<3


NUUU ÄRRRR DEN MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNN<333


snart;) har beställt den nu!!!!!!

LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE<3333333
PUSS //chill<333

idag:

  • Läxor -.-
  • vara med Chillen<333

skriver mer sen! ;) Ha en bra dag! :P
PUSSAR //Soff♥


Godnatt^^

nu sitter jag i soffan inlindad i mitt täcke och har datorn i knäet och så håller jag på att somna! :P snart ska jag stänga av datorn och sätta på nån film och sen kommer jag säkert somna framför filmen för jag är så himla trött. XD men jag skriver mer imorgon! ;)
Ha en bra kväll!
PUSSAR //Soff♥

Bilder



orkade inte ladda upp bilderna en och en så det fick bli lite collage! ;)
nu sak jag lägga mig i soffan och läsa och sen se på TV!
skriver mer ikväll eller imorgon<3
PUSSAR //Soff♥


TJEJPARTY!

heej! :) kom hem från hanna för en stund sen och vi har haft det sjukt kul!<333 var uppe till typ halv 4 och vaknade vid 8 så just nu är jag jätte trött! :P orkar inte berätta exakt vad vi gjorde men jag kommer snart lägga in massa bilder så då får ni se! :) haha^^ skriver snart igen och lägger upp bilderna! ;)
PUSSAR //Soff♥

hahah drivbild ni som inte fattar! ;D


shop(aholic)<333333

behöver köpa:

  • Ny mobil (hoppas Xperia mini pro!!)<3
  • vantar, mössa halsduk från gina tricot =P
  • uggs svarta eller beiga
Vill ha:

  • Manikyr och lösnaglar på salong
  • Fina olika leggins
  • en ny väska
  • en plånbok/kuvert väska från mango
Tyvärr har jag inte råd med allt:( men jag måste köpa alla behöver köpa-listan den här månaden!!!<3
PUSS //chill<333
ca 840 kr från ugg ;)<3
love<3

ses på lördag! ;)

imorgon är det äntligen fredag och då direkt efter skolan så har jag träning och sen efter det så åker jag hem och duschar och fixar iordning mig för då ska jag på fest hos hanna appeltofft! och så ska jag sova över där så det kommer bli kul!! :D <3 så jag kommer inte hinna blogga imorgon men jag skriver på lördag och då kommer säkert massa bilder också! ;) så Ha en bra kväll och fredag så ses vi på lördag! :P
PUSSAR //Soff♥

sist när jag hade fest!<3

nudlar

Heej! har precis kommit hem från centrum för jag gick dit med Chillen för hon skulle köpa några saker och sen så mötte vi pappa där och då fick vi skjuts hem! :D idag har det vart en bra dag och svenska lektionen var fett mysig! vi fick TE och satt och skrev en novell och satt och snacka :P aja, nu ska jag gå och göra nudlar för det var skit äcklig mat i skolan och midadgen blev misslyckad så jag har typ inte ätit nått! skriver senare! ;)
PUSSAR //Soff♥
mums! XD

Dagens outfit

jeans - Gina Tricot
tröja - Gina Tricot

PUSSAR //Soff♥


igåår;)

Dagens humör: skrattigt :D
Dagens borde:
svenska läxan-.-
Dagens frisyr:
utsläppt
Dagens klädsel:
jeans från cubus, baslinne från H&M och blus H&M
Dagens fundering: .....
Dagens tråkigaste: läxor
Dagens personer: hanna wikborg sofia ronnersjö<3
Dagens låt:
free fallin john mayer
Dagens längtan:
greys anatomy ikväll!!
Dagens vill ha: mysiga mössa, vantar halsduk från gina!!<3
Dagens köp:
inget..
Dagens mat:
popcorn och chokladbolalr me soffie XD


???

har börjat fundera på att köpa äkta uggs istället för oäkta för det är ju mycket snyggare och varmare :)
men jag vet inte riktigt vilken färg sånnafall om jag ska köpa det :S
jag har ju ett par beiga öäkta så jag funderar på svarta men jag vill också ha bruna!
 men nu så undrar jag vilken färg ni tycker är snyggast? :P

just nu ser min lista ut såhär:
1. brun
2. svart
3. sandbeige
4. mörkbrun
PUSSAR //Soff♥


Äntligen :D

äntligen börjar Grey's anatomy!! :D vilka ska se?? ;O jag ska absolut se!! ;) det var ju så jävla spännande förra säsongens 2 sista avsnitt när den där mördaren kom in och sköt massa av personer!! ;O aja, nu ska jag sätta mig i soffan och kolla men vi ses imorgon! ;) Ha en bra kväll för det kommer jag och ha! XD
PUSSAR //Soff♥


dom 2 sista avsnitten i säsong 6!


onsdag

har precis gjort klart dom läxor jag orkade göra XD nu vet jag väll inte riktigt vad jag ska göra men jag hittar väll på nått kul! :) idag var jag i skolan och hade matte, NO och hemkunskap. efter skolan var jag med Chillen älskling och vi bakade chokladbollar och åt lite popcorn och såg på SATC och Anna Pihl! aja, nu orkar jag inte skriva mer men vi hörs sen! ;)
PUSSAR //Soff♥

orkar inte blogga

Heej! är verkligen inte på blogg humör just nu och jag har inget roligt att skriva om och nu måste jag göra läxor också men jag skriver mer när jag är klar med läxorna och när jag har nått roligt att skriva om! ;) hörs snart!
PUSSAR //Soff♥

min lilla sötnos!<3

Dagens outfit

jeans - JC
linne - Gina Tricot
kofta - Gina Tricot
halsduk - Åhlens
sockor - ?


PUSSAR //Soff♥


:D <333

Heej! kom precis hem från Chillen och var där och försökte plugga men det gick ju inte så jätte bra kan ju säga! :P haha, gud va vi skrattade asså! :D <333 
du fattar inte hur mycket jag älskar att vara med dig!♥
nu ska jag tvätta bort sminket och sen ska jag sätta mig i soffan och se på Desperate Housewives!! :D den här veckan börjar äntligen alla bra program! men jag skriver mer imorgon! ;) Ha en bra kväll<3
PUSSAR //Soff♥


GODDISS!

hejsan, är såå sugen på goodis!!


















ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SÅÅ HIMMMMLAAAAAA GOTT!!!!!!!!!!!!!!!!!
ME <3 CANDY = SWEEET<333
PUSS //chill<33



men nu- åter till läxorna.... -.-

hihi XD


haha, bloopers är så himla kul att se på!^^
speciellt när man har tråkigt :P
PUSSAR //Soff♥


bilder

glömde lägga in alla bilder som jag och Chillen tog igår när vi torkade så jag lägger in dom nu! ;)
alla är väldigt suddiga och inte så braa! :P hehe^^







T♥M
PUSSAR //Soff♥


älskar!!!♥

hejsan!! ska snart gå till skolan, men var tvungen att lägga indom här zuupeeer zööta chihuahuavalparna!! <3333 älskar verkligen chihuahuaor!! haha<3
<33333såå sööt!!<3
love<33nåå!! ser ni hjärtat på magen??:D supergullig<333

PUSS //chihuahua älskaren chill!!<3333♥

Dagens outfit

jeans - Gina Tricot
linne - affär på Öland
kofta - H&M

PUSSAR //Soff♥


HOPPPAS!!!!!!

HAFF HAFF HAFF!!!
hoppas att den blir min i helgen!!<33

Xperia mini pro ♥ Matilda Palm
PUSS //<333

i♥greys anatomy //chill<3

Derek... have you ever thought
that even if I am Satan
and an adulterous bitch that
I still might be the love of your life?

Nice panties, Yang!
In your dreams, Evil Spawn!

I'm telling your intern on you.
Meredith?
Yeah.
Ooh, I'm so scared!

Will you get me a latte?
A non-fat one?
No, a FAT one!

"There you are. I've been looking everywhere for you."
"What is it?"
"I need to find this man's leg. The chief is going to kick me out of the program if I don't. I cannot go back to Los Angeles. It's sunny there. Every. Day."
[smiles]
"What? I need you to help me find the leg! Aren't boyfriends supposed to help in situations like this?"
"When we're on duty, I can't be your boyfriend."
"Okay, fine. So, when we're on duty, I can have sex with someone else?"
[pauses] "Dr. Yang... I'm walking away now."

"So where do we stand?"
"At the northeast corner of the hospital?"

//Soff

håller fortfarande på med spanskan men just nu vet jag inte om jag orkar mer så jag ska ta en paus och se på top model! :) skriver mer imorgon! ;) Ha en bra kväll :D


-.- -.- -.-

Heej! har precis duschat och ätit middag. har vart i skolan idag och jag och Chillen torkade i matsalen så vi hade typ inga lektioner :P <3 sen efter sko´lan var jag med Chillen och åt mellis och såg på Avatar! :) <333 sen så åkte vi till träningen och nu sitter jag här och ska snart börja med alla hemska läxor... ;O men jag ksriver när jag är klar och det blir väll typ nästa år! -.-
PUSSAR //Soff♥ 
Klar med:

har kvar:



-.-


Dagens outfit

strumpbyxor - H&M
tunika - H&M

PUSSAR //Soff♥


=D

igår va hela familjen i bromma blocks då fick jag denna bok:
som alla har tjatat på mej att läsa den..-.-:D
PUSS //chill♥

musik








PUSSAR //Soff♥


kanelbullar

imorgon är det kanelbullensdag!!! den bästa dan på hela året enligt soff antar jah:)<333333
<3
//chill<33

kort inlägg

Heej! har precis ätit middag och sitter och lyssnar på musik just nu! :) ikväll så ska jag väll typ bara sitta här vid datorn och sen kolla på TV tror jag :P det här bli ett kotr inlägg men jag har inget roligt att skriva om så jag tror jag slutar här ;) ses ikväll eller imorgon!<3 Ha en bra kväll!
PUSSAR //Soff♥


mobil:)

hejsan:)
jag ska köpa en ny mobil och för ett tag sen ville jag köpa den här:

men nu vill jag nog ha den här, det är toutch och skrivbord lixom :D :
snygg va?? snyggare i verkligenheten..:)
PUSS //chill<3333

Tack

Tack Vicky! ;D <3

www.sisterbabes.blogg.se

PUSSAR //Soff♥


:)

mina pannkakor blev jätte goda och ingen gick sönder när jag vände dom! :D haha^^ nu har jag precis tränat klart till engelska-provet som är på tisdag och jag tycker jag kan det jätte bra och jag har typ suttit med läxor hela dagen så nu ska jag äntligen sätta mig i soffan och kolla på TV och bara slappa och ta en kopp te tror jag! :P


PUSSAR //Soff♥


//Soff<3

nu har jag precis gjort klart pannkakssmeten och ska snart ställa mig och steka pannkakor :P fast jag suger verkligen på att steka dom! XD haha^^ vi hörs senare! ;)

pannkakor är såå gott!! :P

söndag

Godmorgon! sitter i myskläder och inlindad i en filt och dricker te just nu! :) idag så ska jag bara vara hemma och typ göra läxor -.- se på TV och bli frisk från min förkyldning :P sen i eftermiddag så ska jag passa lillesyrran för då åker mamma och pappa och lämnar min moster och Cruyff på flygplatsen för idag åker dom till Kina och hämtar min kusin!! :D längtar väldigt mycket tills dom kommer hem!<3 aja, nu ska jag dricka upp mitt te och göra klart alla spanska uppgifter! -.- skriver mer sen! ;)
PUSSAR //Soff♥
det jag dricker just nu! ;) <3

lördagkväll

Heej! nu ska jag snart äta och sen efter maten ikväll så ska jag lägga mig i soffan och se på film för jag är verkligen skit trött så det häre blir sista inläggetr för idag men vi ses imorgon! ;)
PUSSAR //Soff<3

fy fan...

herregud vilken match!! ;O kom precis hem från matchen och jag var inte med för jag hade ont i halsen :( från kl. 11 till nu har jag vart i bollhallen idag :) på förmiddagen såg jag på min kusins match och sen så stog jag med Emmy i cafét, haha, vi sålde verkligen mycket!^^ <3 men iallafall.. vi spelade mot Lidingö och dom var fan galna!!! alla blev ju typ skadade :S Chillen fick en riktig smäll, Julia blev tacklad och Hanna krocka så hon fick åka in till akuten! :( ;O men det blev iallafall 2-2 så vi förlorade inte! ;) aja, nu ska jag sätta mig med läxor! -.- skriver mer sen!
PUSSAR //Soff♥
bra spelat annars tjejer! ;D <3

//chill<3333

om jag går
springer du efter mig då?

om jag slutar älska dig
fortsätter du älska mig då?

om jag känner mig ensam
kommer du då?

om jag struntar i dej
bryr du dig ändå
hur jag mår då?

om jag kramar dig
kramar du tillbaka då?



Älskar du mej
vad jag en gör?
♥♥

.


älskar denna låt<3
PUSS //chill<333

....

snart ska jag baka muffins..:)
PUSS/chill<33

FREEEDAG

Heej! :) äntligen fredag och helg!!! :D gud vad skönt :P idag så var det en vanlig dag i skolan och direkt efter så var det träning fast jag var inte med för jag har ont i halsen och jag vill verkligen vara med på matchen imorgon så jag vilade idag :) ikväll så ska jag typ se på TV och poppa popcorn och lägga mig tidigt för just nu är jag jätte trött -.- men nu måste jag duka men jag skriver mer imorgon eller ikväll! ;D Ha en bra kväll :)
PUSSAR //Soff♥
 det jag sitter och äter på nu... XD

dimma



så här såg det ut imorse, väldigt dimmigt! ;O
PUSSAR //Soff♥


Dagens outfit

strumpbyxor - H&M
linne - Gina Tricot
kofta - Gina Tricot

PUSSAR //Soff♥


RSS 2.0